Eskişehirspor’a o isimden önemli çağrı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’a o isimden önemli çağrı...
A
a

Eskişehirspor eski Altyapı Sorumlusu ve Yunusemrespor antrenörü Gökhan Yıldırım, profesyonel takım için sosyal medya hesabından Eskişehirspor’a çağrıda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da Kaan Ay’ın başkanlığı döneminde Altyapı Sorumlusu olan iş adamı-antrenör Gökhan Yıldırım, dün Facebook hesabından yazılı açıklama yaptı. Yıldırım, “Bilindiği gibi Yunusemrespor bu yıl şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi. Yeni sezonda ne yapacağımız konusunda değişik söylemler var. Öncelikle şunu net bir dille belirtmek isterim ki takımımız bu yıl şehrimizi Türkiye genelinde temsil edecektir. Ancak hedef ile ilgili birşey söylemek mümkün değil” dedi.

Eski yönetici Gökhan Yıldırım, “Gönlüm Yunusemrespor Kulübü’nün Eskişehirspor ile ortak hareket ederek, 3. Lig için yarışta olması. Şahsım ve kulüp içinde söz sahibi abilerim de mutlaka aynı duygular içerisinde. Net olarak söylemem gerekirki, bu anlamda küçük girişimler dışında iki kulüp arasında küçük sohbetten öteye gidilememiştir” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, mesajının son bölümünde ise “Benim derdim şehrin ikinci profesyonel takımı olması ve bununda Eskişehirspor ile olması” diyen Yıldırım, “Eskişehirspor’a faydasının olmasını istiyorum. Son kez buradan gerekli açıklamayı ve çağrıyı da yapmış olayım. Aksi olursa ya şahsi imkanlarımla, göze hoş gelen futbolu oynamaya çalışan, genç ve dinamik bir takımla yola devam edeceğiz ya da daha önce Eskişehirspor’da yöneticilik yaptığım arkadaşlarım ve yeni katılacak kişilerle farklı bir organizasyona gireceğiz” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESESLEE 1 Temmuz 2019 08:50

GÖKHAN YILDIRIM ÜSTÜ KAPALI YUNUSEMRE SPORA DESTEK VERİN TAKIMI YÜKSELTELİM SONRA ALİAĞASPOR/GÖZTEPE GİBİ YUNUSEMRE SPOR/ESKİŞEHİRSPOR A.Ş. OLSUN DEMEK İSTİYOR GİBİ GELDİ BANA

0 0 Cevap Yaz
Asım 30 Haziran 2019 13:38

vatan haini fesli Kadir'in arkasından methiyeler düzdüğünü unutmadık unutmayacağız da..

2 2 Cevap Yaz
bilek26 30 Haziran 2019 11:06

Amatöre de düşsek Eskişehirsporluyum, asla adanaspor-adanademirspor gibi şehir halkını taraftarını ikiye bölen nerdeyse birbirine düşman edebilecek durumların oluşmasını istemem Eskişehirsporu asla bırakmam, ayrıca ekonomik olarak da burası istanbul değil şehrimizde trilyonlar yok birden fazla takımı bu şehir taşıyamaz, göztepesi-altay-karşıyaka hiçbiride bir yere gelemedi gelemez, aynı şekil kayseri-kayseri erciyes örnekleri hep beraber yaşadık yaşıyoruz aklın yolu bir iken Eskişehirspora alternatif hatta rakip asla düşünülemez. Madem çok imkanları vardı bu kişilerin niye Eskişehirspora kullanmadılar?

2 1 Cevap Yaz
26a

işte kendi ağzınla söylüyorsun. şehir ekonomisi aynı ligde ikisini kaldıramaz. adana-ads gibi olmaz asla, bölünmez. nasıl olur? malatya-yenimalatya gibi olur. mevcut eskişehirspor düşmenin ikinci adayıyız balıkesirden sonra. bizim rakiplerimiz böyle dövüşüyor. biz de böyle dövüşürüz.

2 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi