Eskişehirspor'a müjdeli haber...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a müjdeli haber...
A
a

Eskişehirspor camiasının merakla beklediği kulüp lisansı konusunda müjdeli haber geldi. Eksiklerini tamamlayan Es Es’in kulüp lisansını aldığı ve 3 puan silme tehlikesinin de ortadan kalktığı öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Almayı başardık
Geçtiğimiz hafta Başkan Halil Ünal kulüp lisansı konusunda hiçbir sorunun kalmadığını belirtmişti. Ancak son dakikada bir dosyada sorunun çıktığını söyleyen Başkan Halil Ünal 30 Eylül’e kadar lisans krizinin aşacaklarını söylemişti. Hafta başından bu yana İstanbul’da görüşmeler yapan Başkan Halil Ünal son dakikada ortaya çıkan pürüzü ortadan kaldırdı ve kulüp lisansını almayı başardı.

Sıra transfer tahtasında
Türkiye Futbol Federasyonu lisans kuruluna evraklarını teslim eden Siyah Kırmızılı kulüp böylelikle lisansı alarak üç puan silme cezasını da ortadan kaldırmış oldu. Eskişehirspor yönetimi bundan sonra ocak ayında transfer tahtasını açmaya çalışacak. Sezon başında transfer ettiği oyunculara lisans çıkartamayan Kırmızı Şimşekler ocak ayına kadar altyapı oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kalıyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan 29 Eylül 2018 00:49

puan silinecek takımlar belliydi zaten 3 garip karabük antep manisa öylede oldu süper ligin bile yarısı normalde alamaz olay körler sağırlar birbirini ağırlar başkanlardaiş bitirdik diye dolşır düzen b

3 3 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 28 Eylül 2018 18:38

Es Es için çook büyük haber gerçekten çok sevindim.İlgililere çok çok teşekkür ediyorum.🇹🇷🇹🇷🇹🇷

4 48 Cevap Yaz
Marmara kazim 28 Eylül 2018 17:56

Eseste kriz bitmez.

8 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi