Eskişehirspor'a maç için büyük jest

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a maç için büyük jest
A
a

Eskişehirspor, 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te zirve için rekabette olduğu Polatlı Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek. Bu kritik karşılaşmanın deplasman masrafları için büyük bir jest geldi

Sütiş Eskişehir
11 Aralık Pazartesi günü ESTV’de yayınlanan Eskişehir’in gözde spor programı olan 90+3’ün konuğu, Eskişehirspor’un Başkanı Erkan Koca’ydı. O gün Eskişehir’de olan ve bu programı takip eden Bilim İnsanı Ahmet Başal, ESTV’ye geldi. Programın sonunda Başkan Erkan Koca ile istişare eden Başal, Es Es’e jest yaptı.

Deplasman masrafları Başal’dan

Ereğli karşısında alınan 3-0’lık galibiyet için futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik eden Bilim İnsanı Ahmet Başal, kritik Polatlı Belediyespor müsabakası için bir destekte bulunmak istediğini söyledi. Başal daha öncelerde de yaptığı gibi deplasman masrafları benden dedi. Bilim İnsanı, Polatlı deplasmanı için kulübe 75 bin TL’lik destek vereceğini belirtti.

Çok iyi Eskişehirsporlu

Anadolu Efsanesi’nin Başkanı Erkan Koca, Başal’ın jesti karşısında kendisine teşekkürlerini iletti. Koca, “Ahmet Hocamız her zaman yanımızda. Kendisi çok iyi bir Eskişehirsporlu. Teşekkür ediyoruz verdiği destekler için. El birliğiyle bu işi başaracağız. Polatlı kritik bir deplasman. Başarıyla döneceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Eskişehirspor sağlık kontrolünde

Siyah Kırmızılı takımda futbolcular ve teknik heyet diş kontrolünden geçti. Konuyla ilgili kulüpten yapılan paylaşımda, “Özel BC Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Uzm. Dr. Güzin Samavsarı Dermatoloji Kliniğinde Eskişehirspor'umuz ağırlandı. Futbolcularımız ve Teknik Heyetimiz diş ve dermatolojik kontrollerini yaptırdılar. BC Kliniğe misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” denildi.

Şimşekler dinlenecek

Türk futbolunda yaşanan kara gecenin ardından Profesyonel liglerde olduğu gibi Bölgesel Amatör Lig’de de bu hafta sonu müsabakalar oynanmayacak. BAL’da da maçlar 19 Aralık’ta başlayacak. Şimşekler dün sabah saat 09.00’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman yaparak ardından izne çıktı. Futbolcular 17 Aralık Pazar günü saat 15.00’te tesislerinde topbaşı yapacak ve saat 16.00’da yapacağı antrenmanla Polatlı hazırlıklarına başlayacak. Polatlı-Eskişehirspor maçı 20 Aralık Çarşamba 14.00’te deplasmanda oynanacak.

Tolga sözleşmesini feshetti

Eskişehirspor altyapısından yetişen, 10 numaralı formayı giyip zaman zaman kaptanlık pazubandını takan, sezon başında ise 2. Lig ekiplerinden Afyonspor'a transfer olan orta saha oyuncusu Tolga Yakut (23) takımdan ayrıldı. Tolga, sözleşmesini tek taraflı fes ederek boşa çıktı.

Genç Şimşekler’in maç tarihleri netleşti

Gelişim Ligleri’nde de bu hafta sonu karşılaşmalar oynanmacak. Bu hafta sonu oynanması gereken müsabakaların yeni tarihleri ise TFF’nin resmi internet sitesinden duyuruldu. Eskişehirspor U-19 Takımı 16. haftada 27 Aralık Çarşamba günü Denizlispor’u konuk edecek. Es Es U-17 Takımı Ayvalıkgücü Belediyespor ile mücadele edeceği 9. hafta maçını 3 Şubat’ta oynayacakken 5. hafta maçı olan Eskişehirspor-İnegölspor U-16 maçı 21 Ocak’ta oynanacak. Es Es U-15 Takımı Düzcespor’a konuk olacağı 5. hafta maçına 21 Ocak’ta çıkacakken Es Es U-14 Takımı ise 6. hafta maçını 25 Şubat’ta Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacak. 

Es Es’i ağırladılar

Eskişehirspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular perşembe akşamı organize edilen yemekte bir araya geldi. Birsen Batıkent işletmesinde kulübü ağırlayan Yılmaz Birsen ve Atakan Birsen, Siyah-Kırmızılı takıma şampiyonluk yolunda başarı diledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Perşembe akşamı A futbol takımımızı Birsen Batıkent işletmesinde ağırlayan Yılmaz Birsen ve Atakan Birsen'e misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi