Eskişehirspor'a kötü haber! PFDK...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a kötü haber! PFDK...
A
a

Eskişehirspor, Çaykur Rizespor maçındaki "Çirkin ve Kötü tezahürat", "Saha olayları" ve kulüp görevlimiz Erhan Yılmaz'ın talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Lig'in 13. haftasında Eskişehirspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın ardından her iki takım da PFDK'ya sevk edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan Disiplin Sevkleri açıklamasında şöyle denildi:

10- ESKİŞEHİRSPOR Kulübü'nün 26.11.2017 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları"nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ESKİŞEHİRSPOR Kulübü görevlisi ERHAN YILMAZ'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/c. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

11- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü'nün 26.11.2017 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

#EskişehirsporYokOluyor

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 29 Kasım 2017 10:47

taraftarlar birligi başkanı bir işe yaramıyorsa orya giden seyirci nereye gittigini bilmiyorsa nasıl tezahurat edilecegini bilmiyorsa her hafta bu ceza ile karşı karşı kalırız biraz iyi niyetli olsunlar oraya dejarz olmaya gitmesinler mac seyretmeye gitsinler takımın durumu ortada birde bu işler cokıyor ortaya

0 2 Cevap Yaz
Fiko 28 Kasım 2017 20:03

Bu tff nin es es ten baska ugrasscak isi gucu yokmu ya ..ölüyü diriyi birakti eses le yatiyo eses le kalkiyor protesto ediyorum.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi