Eskişehirspor'a ikinci büyük sponsor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a ikinci büyük sponsor!
A
a

Eskişehirspor camiasını sevindirecek sponsorluk haberi Kulüp Başkanı Mustafa Akgören'den geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

İKİNCİ BÜYÜK SPONSOR ZORLU
Başkan Akgören, “Son 4 seneden beri ödenmeye ödenmeye gecikme faizleriyle birlikte 1 milyon 350 Bin TL civarında elektrik borcu olmuş. Bunun için Zorlu Enerji ile yaptığımız görüşmeler sonrası nihai sonuca ulaştık. Reklam anlaşması yaptık. Zorlu Enerji, ETİ’den sonra Eskişehirspor’un ikinci büyük sponsorudur. Bu anlaşma için Nafiz Zorlu ve ekibine, Eskişehir Bölge Müdürüne, bizlere vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KULÜBÜ YAŞATMAK ADINA BURADAYIZ
Kulübün içinde bulunduğu ağır borç yüküne de değinen Akgören, “Kur artışı ülke ekonomimize nasıl darbe buruyorsa Eskişehirspor’un ekonomisine de darbe vuruyor. Borcumuz bu yüzden azalmıyor. Döviz üzerinden olan borçlar her gün artıyor. Finans kuruluşlarına olan borçlarımıza her gün faizler işliyor. Bu borçlar her gün artıyor daha da artacak. İnanılmaz derecede üzgünüz. Bizler bu kulübü yaşatmak, ele güne rezil etmemek adına buradayız. Emanete sahip çıkıyoruz” dedi.

HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ
“Eskişehirspor’u bu sene yaşatacağız” diyen Akgören, “Bizlere bu güven devam ettiği sürece borçları azaltacak projeleri hayata geçirerek Eskişehirspor’un borcunu azaltmak, bitirmek istiyoruz. Projeler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir türlü bir araya gelemedik. Kısa sürede görüşüp projeleri hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 29 Şubat 2020 17:19

Mustafa kelebek 1965 lira az para değil, 10 bin kişide n bahsediliyor son 4 senedir eiektrik parasını yaptırmayan son 10 yılda kulübü bu hale düşüren Halil Ünal mesut hoşt an dan hesap sorun, daha ne dileniyorsunuz, bırak takımı git kayyum atanırsa hesap verirler

0 3 Cevap Yaz
Mustafa kelebek 28 Şubat 2020 12:29

1965 tl kampanyasına katılan otantik olarak üye olmanın yolu açılmalı dır

1 5 Cevap Yaz
HAYRETTİN 28 Şubat 2020 11:57

Size de güvenemiyoruz ama başka çaremiz mi var.senin yönetim kurulu üyelerinden biri iş adamlarını arayıp para istiyor umarım haberin vardır

2 4 Cevap Yaz
Hâle bak

Isım versene kimmiş arayan bilsin herkes

0 0
Hâle bak

Isım versene kimmiş arayan bilsin herkes

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi