Eskişehirspor'a hiç iyi gelmiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a hiç iyi gelmiyor!
A
a

Eskişehirspor İzmir deplasmanlarında bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Geçen sezon İzmir deplasmanında Altınordu’ya 2-0, Altay’a 2-1 kaybeden Siyah-Kırmızılılar, Altınordu’ya bu sezon 4-1 yenilerek İzmir’deki şanssızlıklarına bir yenisini daha ekledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri 

İzmir deplasmanı öncesinde kongre skandalıyla çalkalanan camiada, tam anlamıyla kaos yaşandı. Altınordu maçına birkaç gün kala Teknik Direktör Fuat Çapa’nın takımdan ayrılmasıyla bir şok daha yaşandı. Takımı kritik maça teknik adamlar Ergin Işık ve Serdal Eroy hazırlamıştı. İlk 3 haftada sadece 1 puan toplayan Eskişehirspor, kendisi gibi lige kötü başlayan Altınordu’yu devirip çıkışa geçmeyi planlıyordu. Ancak evdeki hesap yine çarşıya uymadı.

İzmir’e puan için giden ancak maçın henüz başında duran toptan kalesinde golü gören Eskişehirspor, daha sonra önce Emre Güral sonra da İbrahim Sissoko’nun ayağından penaltı vuruşlarını gole çeviremedi. Altınordu kalecisi Erhan Erentürk’ün kalesinde devleştiği maçın ilk devresi 1-0 sona erdi. İkinci devre 74’te İbrahim Halil golü umut ışıklarını yaksa da 76’da Issah’ın kırmızı kart görmesi takımın gardını düşürdü. 5 dakikada 3 gol yiyen Es Es maçı 4-1 kaybetti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi