Eskişehirspor'a hakemden şok sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a hakemden şok sözler!
A
a

Eskişehirspor, Bursa deplasmanında ter dökerken, karşılaşma hakemi Mert Güzenge'nin haddini aşan ifadeler kullandığı belirtildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor ile Bursaspor arasındaki karşılaşmayı yöneten hakem Mert Güzenge, Eskişehirsporlu futbolcular arasında yaşanan tartışmada haddini aşan ifadeler kullandığı belirtildi. Bedirhan Altunbaş yaptığı açıklamada, “Hakem, ‘Sanki siz çok iyisiniz de bizim yüzümüzden yeniliyorsunuz’ gibi cümleler kurduğunu söyledi.

Yayıncı kuruluşa açıkladı
Maç sonrası yayınca kuruluşa konuşan Bedirhan “Benim arkadaşım bir pozisyona itiraz ediyor. Hakem, ‘Sanki siz çok iyisiniz de bizim yüzümüzden yeniliyorsunuz’ gibi cümleler kurarak bizi bastırmaya çalışıyorlar burada. Son dakika verdiği kararları hepimiz görüyoruz zaten. Tamam en son sırada olabiliriz ama böyle ezilmemizin hiçbir anlamı yok yani. Ben bunu anlamadım. Verdiğimiz mücadeleye hepsine yazık oluyor” dedi.

Dert yandı
21 yaşındaki futbolcu son olarak, “Mücadele ediyoruz, sonuç almak istiyoruz ama böyle yaparak nasıl sonuç alacağımızı biz de bilmiyoruz. Ben sadece bu konu hakkında biraz sitemkarım. Sonuçta elimizden gelen mücadeleleri veriyoruz. Ben Bursaspor’u da tebrik ediyorum. Onlarla bir sıkıntı yaşamadık ama hakem konusunda sitemkarım” ifadelerini kullandı.
 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fanatik taraftar 7 Ocak 2021 03:13

Para yok borçlar ödenemiyor transfer yapılamıyor sahada futbol oynamaya çıkmış galip gelerek taraftarın gönlünde yer edecek şehrin prestijini kurtaracak oyuncular takımda yok sayıda sahada gezinen mücadele etmeyen oyunculardan galibiyet başarı beklemek hayaldir transfer yapamazsak bu sezon küme düşmeye mahkumuz.

0 1 Cevap Yaz
pompeo 31 Aralık 2020 08:30

Tirbüncü kime ne desin .. naapsin ... zaten kimse iplemez .. denetleme raporlarini bile bulamiyo ..

0 5 Cevap Yaz
Esesliiiii 30 Aralık 2020 15:56

Bizi bu hale dusuren yönetime yazıklar olsun. Bu yönetimden öncede yenildik yendik . Hiç bir hakem böyle soylemlerde bulunmadı. Bu söylemler bu yönetimin acizligi. İstifa edin. Bizleri ne hale dusurduniz.

0 7 Cevap Yaz
Davut 30 Aralık 2020 14:57

İş bilmez ,emaneti ihanet edenler yüzünde taraftar yıllardır acı çekiyor.Bu yönetim gayret ediyor gözüküyor ama zor...EsEs bataklığın kenarında yardım beklerken arkadan tekmeyi yedi.Çünkü batmasını isteyenler vardı..

0 4 Cevap Yaz
2626 30 Aralık 2020 14:53

Koca EsEs ne hallere düştü. Kapatın kardeşim.Şehrin itibarı ayaklar altında.Yada forma renklerini değiştirin.EsEs hatıralarda yaşasın.

2 4 Cevap Yaz
Ekrem 30 Aralık 2020 14:37

Başka bir kulüp olsa bu sozléin ardından ortalığı ayağa kaldırı ama nerdeeeeee

1 7 Cevap Yaz
Ekrem 30 Aralık 2020 14:34

Sizin arkanızda duracak olan yönetim federasyona şikayette bulundular mi acaba

0 8 Cevap Yaz
Mustafa Kelebek 30 Aralık 2020 12:39

Eskişehirsporu bu duruma düşüren soygunculara yazıklar olsun

0 35 Cevap Yaz
Ed 30 Aralık 2020 11:45

Hakemler her yönden kulübün Zor anlar yasadığını bildikleri İcin maclarda bizim aleyhimize karar Veriyorlar. Ne yazık ki türk futbolu’nun acı yüzü

0 19 Cevap Yaz
Ahmet canga 30 Aralık 2020 11:36

Para işte adamı rezilde eder vezirde dedikleri bu olsa gerek. Para olmayınca rezil oluyoruz. İtibar liğinden düşmüşüz liğden düşsek ne düşmesek ne? Futboldan soğudum iyice. Marka degerimizi itibarımızı kazanmalıyız öncelikle. Hedeflerimiz olmalı ama gerçekçi olmalı. Herkesin güvendiği oynamak istediği bir kulüp olmalıyız. Sonrası kendiliğinden gelir.

0 27 Cevap Yaz
esesli 30 Aralık 2020 11:28

sana ne hakem iyi olup olmadığımız sen işini yap, kafana göre değil işinin gereği olan kitap daki kuralları uygula...

1 26 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi