Eskişehirspor'a güzel haber: Paralar kasaya girdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a güzel haber: Paralar kasaya girdi!
A
a

Eskişehirspor'un sponsorluk anlaşmasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kulüp yönetimi, sezon başında Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) ile yapılan göğüs sponsorluğu anlaşmasında beklediğini sonunda aldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un sponsorluk anlaşmasıyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. Kulüp, sezon başında Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) firmasıyla yapılan göğüs sponsorluk anlaşmasının ikinci taksitini aldı. Bu durum, kulübün mali anlamda daha sağlam bir temele oturmasını sağlayacakken, aynı zamanda da gelecek müsabakalara daha güçlü bir şekilde hazırlanmasına olanak tanıyacak. Takımın performansını destekleyen bu gelişme, Eskişehirspor camiası tarafından memnuniyetle karşılanırken, sponsor firmaya ve yönetim kurulu başkanına teşekkür edildi.

Eskişehirspor yönetimi sezon başında anlaştığı göğüs sponsoru GHO’dan ikinci taksiti aldı ve taraflar arasındaki ödeme tamamlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sezon başında göğüs sponsorluğu için anlaştığımız Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) firması anlaşma gereğini yerine getirerek ikinci yarıdaki taksitini de ödemiş ve ödemesini tamamlamıştır. GHO - Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı firmasına ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çalgır’a kulübümüze şampiyonluk yolunda vermiş olduğu büyük destek için teşekkür ederiz” denildi.

Takımdaki hava çok güzel

Eskişehirspor Başkan Vekili Özgür Marankoz, ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Marankoz, “Sincan maçına da aynı ciddiyetle rehavete kapılmadan devam edeceğiz. Hocamızın dediği gibi maç maç düşünüyoruz. İnşallah Sincan maçından da 3 puanla dönerek yolumuza devam edeceğiz. Takımda ki hava gayet güzel. Herkesin neşesi yerinde… Sezonun ikinci yarısına 9 puanla başlamamız ve lider olmamız pozitif bir etki yaratıyor. Şu an her şey güzel diyor. BAL Ligi’nde bütün maçlar aynı zorlukta ve ciddiyette geçiyor. Çünkü Ankara takımlarının da kendi içinde küme düşme riskleri var. O yüzden takımların sıralamasına bakmadan aynı ciddiyetle her maçımıza hazırlanmalıyız. Yoksa umulmadık yerler de puan kayıpları yaşanabiliyor bu ligde… Bizde rehavete kapılmadan dikkatli olmalıyız” dedi.

Eskişehirspor forması hediye ettiler

Oynadıkları skeçlerle seyircilerin beğenisini toplayan Çok Güzel Hareketler (ÇGH) ekibi geçtiğimiz gün Eskişehir'de izleyicisiyle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde yapılan gösteride Eskişehirspor rüzgarı esti. Başarılı oyuncuların izleyicilerle beraber Es Es çekmesi güne damgasını vurdu. EASKF ve DSİ Bentspor Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Yarar, Çok Güzel Hareketler ekibine Eskişehirspor forması hediye etti.


 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi