Eskişehirspor'a Cüneyt Biçer mi geliyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Cüneyt Biçer mi geliyor?
A
a

Hafta sonu yeni sezon için top başı yapmayı planlayan Eskişehirspor’da teknik adam belirsizliği sürüyor. Yönetim kurulu bir kaç isim ile gizli görüşmeler yaparken Cuma gününe kadar yeni hocanın belli olması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Yeni sezon için hafta sonu top başı yaparak hazırlıklara başlayacak olan Eskişehirspor’da yönetim henüz yeni teknik adam ile anlaşamadı. Teknik adam konusunda önceki yıllardaki gibi hata yapmak istemeyen yönetim hoca konusunda aceleci davranmadı.

ÖNCE VAR SONRA KARAVELİ
Genel kurulun ardından önce İlhan Var ardından da Önder Karaveli ile bir görüşme yapan yönetim kurulu her iki teknik adam ile de anlaşma sağlayamamıştı. İlhan hoca beklemede olurken, Önder hoca için de Beşiktaş’tan onay çıkmadığı belirtildi.

BİÇERLE GÖRÜŞME YAPILDI
İstikbal'in haberine göre, yönetim ismi gizli tutulan birkaç teknik adamla görüşme yaptı. Bu isimlerin arasında 47 yaşındaki teknik adam Cüneyt Biçer’in de yeraldığı sızan haberler arasında. 2. Lig ve 3’ncü ligte bir çok takım çalıştıran Cüneyt hocanın durumu 2-3 gün içinde netlik kazanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ceylan 14 Temmuz 2022 07:53

Türkiye'nin ilk pro lisans sahibi , Eskişehirli Hüsamettin Türkkan bir hocamız varken diğer isimler neden tartışılır anlam veremiyorum.

3 1 Cevap Yaz
Ahmet 14 Temmuz 2022 00:22

Erkan Zengin'i getirin, saçma sapan adamlarla vakit kaybetmeyi bırakın artık

2 2 Cevap Yaz
Dogrucu DAVUT 13 Temmuz 2022 23:10

13 hocadan bu ckıtıysa gerısını sız dusunun

0 2 Cevap Yaz
48esesli26 13 Temmuz 2022 21:38

hafta sonu yeni sezon için top başı yapılacak yazılmış ama hangi hafta sonu olduğu söylenmemiş muhtemelen sezonun başlamasından 1 hafta önce antrenmanlar başlar sonra da ilçe belediyespor takımlarından 5-6 gol yeyip BAL' a düşeriz geçmiş olsunnnnnn

0 3 Cevap Yaz
As Esesli 13 Temmuz 2022 17:20

Cüneyt hoca birçok takımda ortalama 3-5 ay çalışmış. Güzel şehrim Eskişehir’de bu hocadan çok daha iyi Es-Es ruhunu bilen hocalarımız var, niye onları düşünmüyoruz anlamıyorum ayrıca 13 hoca ile görüşülüyormuş , inanın şaka gibi…. Bize bizden başka kimsenin faydası olmayacak bunu neden anlamak istemiyorsunuz?

2 12 Cevap Yaz
EsEs 13 Temmuz 2022 15:36

Hürriyet GÜÇER ve Sezgin COŞKUN yeter, başkasına gerek yok!!!!!

0 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi