Eskişehirspor'a çok güzel haber! Açılıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a çok güzel haber! Açılıyor...
A
a

Eskişehirspor'un neredeyse 2 ay süren hasreti bu hafta sonu bitiyor. Eskişehirspor, Altınordu maçını Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynayabilecek

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesi: Eskişehirspor'un neredeyse 2 ay süren hasreti bu hafta sonu bitiyor. Eskişehirspor, Altınordu maçını Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynayabilecek.
Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre, bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı’nda alınan karar gereğince, Eskişehir Yeni Stadyumu’nda maç oynanmasının herhangi bir sakınca teşkil etmediği bildirildi. Bu karara göre, Cumartesi günü karşı karşıya geleceğimiz Altınordu mücadelesini Eskişehirspor kendi stadında oynayabilecek.

İşte Eskişehirspor'un açıklaması

Bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı’nda alınan karar gereğince, Eskişehir Yeni Stadyumu’nda maç oynanmasının herhangi bir sakınca teşkil etmediği tarafımıza bildirilmiş olup, camiamıza Cumartesi günü oynayacağımız Altınordu maçı ile birlikte stadımıza geri döneceğimizi bildiririz. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 5 Şubat 2020 12:32

10 günde neyi çözdünüz? 2015 teki gibi 60cm kar yağarsa bu çatı taşıyacak mı? Taşıyacağının ispatı test sonuçları ve görüntüleri nerede? Fırtına çıktığında çatının dayanması için yapılan deneyler ve denetim sonuçları nedir? Onarımın güvenli olduğu hakkında hangi üniversiteden rapor aldınız? Aldıysanız neden paylaşmıyorsunuz? Yarın bu çatının altında otuzbin kişi maç izleyecek, bağıracak, zıplayacak.

2 3 Cevap Yaz
mabedimizin yapılmasında emeği gecenlere tşkler 5 Şubat 2020 09:40

sdatyumu yapan ve emek veren herkese sonsuz tşkler!!!! bilek 26 kardeşimiz sdatyumun bakımı onarımı yapıldı sen rahat ol sıkıntı olmaz.sende emeği geçenlere tşk et.bu ligte en güzel sdatyumu olan bizim,senin kafana bişey düşmez korkunda varsa tv den izle.

7 3 Cevap Yaz
2633 5 Şubat 2020 02:21

Güzel haber ama yetmez. Tribünler dolmalı

2 8 Cevap Yaz
Dik Duruş 5 Şubat 2020 00:48

Hadi o zaman + 3 diyoruz kısmetse. Bursa maçını taclandirmaya.

0 8 Cevap Yaz
bilek26 4 Şubat 2020 21:59

Güzel haber mi ? Hava durumuna baktınız mı? Bence o stadın üstü açılsın sezon sonu doğru dürüst bir çatı yapılsın.

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi