Eskişehirspor'a çok çirkin sözler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a çok çirkin sözler...
A
a

Eskişehirsporlu futbolculara ‘Teşvik mi aldınız, zaten küme düştünüz, neden böyle oynuyorsunuz’ gibi iftiralar atan Erzurumsporlu futbolcu İbrahim Akdağ’a Kaptan Sezgin Coşkun, “Bizi karalayamazsınız” diyerek tepki gösterdi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor camiasını çileden çıkarttı!

Eskişehirspor haberi: Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor-Eskişehirspor maçında İbrahim Akdağ’ın Siyah-Kırmızılı futbolculara yönelik çirkin iftiralarına camiadan ve Kaptan Sezgin Coşkun’dan sert tepki geldi. Maç anında İbrahim’in ‘Adana Demirspor'dan teşvik mi aldınız, zaten küme düştünüz, niye böyle mücadele ediyorsunuz’ şeklinde konuşması ve atılan gol sonrası küfürler etmesi, Eskişehirspor taraftarlarını ve Kaptan Sezgin Coşkun'u çileden çıkardı. Kaptan Sezgin, maç sonrası sosyal medya hesabından tepkisini gösterdi.

Eskişehirspor sahaya kazanmak için çıkar!

Kaptan, “Bulunduğumuz pozisyondan dolayı sahada onurumuzla mücadele etmemizi yadırgayan, ya da ne gerek var diyen ve iftira atıp maçın başından sonuna kadar küçümseyip, kendi beceriksizliklerini ve kötülüklerini örtmeye çalışan kişiler umarım layığınızı bulursunuz. Eskişehirspor hangi ligde olursa olsun hangi pozisyonda olursa olsun sahaya kazanmak için çıkar ne başka bir takım için ne de başka bir kişi için. Kendini bilmez bir kaç kişinin ithamıyla ne Eskişehirspor'u ne de bu takımım armasını taşıyan oyuncuları karalayabilirsiniz” dedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es26 23 Haziran 2020 13:03

Oldu ya... Şimdi sizden son dakikada gol yedik. O zaman adana demirlilerde son dakika maç sattınız desin bize ne güzel iş be...! Son sıradaki düşmüş takıma ithamlarda bulunmaya kadar gittiysen sen bile şampiyon olcağınıza gerçekten inanmıyorsun ibrahim akdağ!!!

0 2 Cevap Yaz
Es 22 Haziran 2020 16:22

Ağzı olan konusuyor.2-3 kisi’nin lafıyla şanlı mazisi olan ESKİŞEHİRSPOR’a kimse Bu tarz zan atında bırakamaz ve iftira atamaz. ERZURUMSPOR’un bu oyuncularla ilgili gereğini yapacağına şüphem yoktur.

1 5 Cevap Yaz
erhan 22 Haziran 2020 14:26

Zaten küme düştüğünü söylediğin bir takımı yenemeyeceksen şampiyon olacağım demeyeceksin, demek ki haketmemişsin. Adama sorarlar puanları nasıl topladın da şampiyonluk mücadelesi veriyorsun diye. Erzurum un rakibi tek A.Demirspor mu. Taraftar dostluğunu buna yansıtmamak lazımsın. Yıllardır futbol oynuyorsunuz ama profosyonel olmak bir yana amatör ruha sahip bir sporcu bile olamamışsınız. Bundan sonra düşmüş olanlar ve ligde iddiası olmayan takımlar sahaya çıkmasınlar diğerlerine 3 puan yazılsın, lig oynamaya da gerek kalmasın. Sporu demeçlerinle çirkinleştirenler önce aynaya baksınlar

1 6 Cevap Yaz
EsEs 22 Haziran 2020 13:04

Erzurumspor başkanı kümeden düşerken haklı olarak yakınıyordu. Herhalde oyuncusunu tekrar dinleyecektir. Elbette EsEs her maçı kazanmak için çıkacak. EsEs asla böyle işlere girmesin.Bileğimizin hakkı alnımızın teriyle.... ister düşelim ister şampiyon olalım.

1 5 Cevap Yaz
Eses 22 Haziran 2020 12:16

İşte geçmişte başkan ve başkancıklar teknik ve teknik ekipcikler aldığınız sattığınız futbolcular yönettiğiniz kulup sizin sayenizde kümeden kümeye düşüyo top nedir bilmez insanların ağzına maskara oluyo yazıklar olsun sizlere öbür dünyada ateşiniz külünüz bol olsun şuanki yönetim ve futbolculara allah yardım etsin

0 2 Cevap Yaz
EsEs 22 Haziran 2020 11:24

Haram para EsEs in yakınından geçmesin.Genç oyuncular ve kaptana helal olsun.

0 6 Cevap Yaz
Hakan 22 Haziran 2020 11:22

Helal olsun..Kimin şampiyon olacağı hiç ilgilendirmez. EsEs her maçını kazanmak için oynar.

1 8 Cevap Yaz
Mustafa ali 22 Haziran 2020 11:10

Eses imi bu hale getirenler eserinizle ovunun allahtan bulun

1 6 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 22 Haziran 2020 10:24

Siz Eskişehirspor u başkalari ile karıştırdiniz galiba....

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi