Eskişehirspor'a Boffin şoku! Cezayı gönderdi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Boffin şoku! Cezayı gönderdi...
A
a

Eskişehirspor'un eski file bekçisi Ruud Boffin, kulübe 6 puan silme ve 2 dönem transfer cezasını, FIFA aracılığı ile gönderdi

Sütiş Eskişehir

ESKİŞEHİRSPOR'A FIFA’DAN YAZI GELDİ

Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor Kulübünde, son dakikada FIFA’dan gelen puan silme ve transfer yasağı şoku yaşanıyor.
Siyah kırmızılı kulübün eski file bekçisi Ruud Boffin, alacağı ödenmediği gerekçesi ile, FIFA aracılığı ile kulübe 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı yazısını gönderdi.

BİR HAFTA SÜRE VAR

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, FIFA’dan gelen yazıyı doğrulayarak, önlerinde bir haftalık süre olduğunu söyledi. 
13 Nisan Pazartesi günü sürenin dolacağını belirten Başkan Akgören, 430 Bin Avro ve faizlerin bu tarihe kadar ödenmemesi halinde -6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı cezasının geleceğini söyledi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tatar 7 Nisan 2020 19:14

Paralar nerde baskan? Herkesin ortak sorusu olmus. Cıkıp bir aciklama yapmalisin.

2 6 Cevap Yaz
pompeo 7 Nisan 2020 18:07

Balatacinin begenmedigi "dilencilik" yapan evvelki baskan, amatörden bir takim satin alip basina gecti. ... zaten Eskisehirspor isim haklarini da elinde tutuyor ... bi de armanin haklarini aldimi ... Göztepe misali .. bir Eskisehirspor A.S. olusabilir ...

0 6 Cevap Yaz
ess

işte bunu en yapmaması gereken yaptı maalesef.

0 4
Başkan 7 Nisan 2020 15:25

Bu yazıları okuyormusun acaba cevresinde okuyan varsa göstersin bu arkadaşa. Tatar lakabını da kullanma sana yakışmıyor. Tarihe geçiyorsun kayyuma bırakmayıp kulübün kapısına kilit vuran olarak kulübü kapatırken yanına ünalı hoşcanı birde diriyi al ki kara tamamlansın.

1 5 Cevap Yaz
taraf

dükkan açılışı muhakkak olur yakınlarda, hepsini aynı karede görürüz yine.

2 4
Eses 7 Nisan 2020 15:15

Etiden belediyeden gelen paraları öncelik bu kişilere yatırsaydınız ki bunların olacağını herkes biliyordu başkan. Zamanı gelince alacaklı oyuncuları gene kandırırız diyemi düşündünüz. Bofine saydıranlar yanlış adrestesiniz bofine bu borcu takanlara konuşun.

0 5 Cevap Yaz
selçuk 7 Nisan 2020 09:21

çoğu kişi boffine saydırmış. adam öslzşmesindeki alamadığı alacaklarını emeğinin karşılığını istiyor. herrkesin ailesi geçindirmek zorunda olduğu insanlar var. yıllardan beri boffini sürekli oyalayıp psrasını vermezsen işin geleceği son nokta budur. kimse boffine yada toko ya pintoya saydırıp sövmesin. adamlar haklarını istiyor.

3 8 Cevap Yaz
Esesliiii

Haklısın arkadaşım. Yönetimin isi odemeleri yapıp dosyaları çözmek. Ödeme yapamayacaksa dosya cozemeyecekse ne isleri var yönetimde. İstifa etsinler. EsEse verdikleri zarar yeter...

0 2
Yeni takım şart 6 Nisan 2020 22:48

Mevcut kadro yeni takıma derhal kaydırılmalı. Zenci soza da şartlı kiraya verilip acilen Eskişehir f. K. A. Ş. Yada esesspor a. Ş. Kurulup amatörden başlanmalı.dahada zaman kaybetmeyelim ömür geçiyor. Düştük 4 sene oldu hergün kötüye gidiyor. 4senede amatörden süperliğe çıkardık. Rezil olmazdık, üzülmezdik her hafta....

1 10 Cevap Yaz
Ya Yap Yada Çek Git 6 Nisan 2020 20:50

Tatar, ya parayı öde kardeşim yada amigolarınıda al istifa et git. amigolarınla kulubün 100 metre yakınına yaklaşma bir daha. senin hayalin ESES i yok etmekmiş. Eskişehirspor sizin elinizde magdur oldu.

3 22 Cevap Yaz
ess

olsun ne önemi var, şehir kenetlendi.

0 0
Sıddık 6 Nisan 2020 20:08

Nasıl olsa küme düştük ya da düşme yok, uygulatsın -6 yı. Transferi de nasıl olsa yıllardır unuttuk o da farketmez, Daha çok bekler #coronaBoffin.

6 21 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 6 Nisan 2020 19:37

Hadi baskan ne problem yapıyorsun ki?5/6 yerden para geldi, bir kisim ödemeyi yap geri kalanini da takside bagla fifa dosyayi askiya alir.

0 20 Cevap Yaz
Orhan şafak 6 Nisan 2020 19:36

Çok yazık çok üzülüyorum çok.

0 11 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 6 Nisan 2020 19:29

Çok ayıp bofin sen geldiğinde amatör Bir kaleciydin madem iyi kaleciydin niye takımı düşürdün yediğin yan topların iki tanesini kurtaraydin biz kümede kalırdık geriye döndü Bir bak hakkıyla para kazanmayalarin sonu felaket oldu biz o kulübü cebinizdeki harçlık larla ayakta tutuyoruz sende parayı burda buldun burda adam oldun eğer bu dilekçeyi cekmezsen biz taraftar olarak hakkımızı helal etmiyoruz insan ekmek yediği kapıya kilit vururmu

13 12 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 6 Nisan 2020 19:20

Kapatın dükkanı....

0 17 Cevap Yaz
Şimdi tam zamanı 6 Nisan 2020 18:45

Herkes can derdinde. Bofin post derdinde.indirime bile yanışmayanlarla uğraşmayalım artık onlarda anlamasınlar paralarını. yeni eskişehirspor a. Ş. Zamanı geldi yeni sezonda amatörden başlayalım.

5 15 Cevap Yaz
Dik Duruş 6 Nisan 2020 18:26

Farkindamisin başkan neden Eskişehirspor başkanı oldununun şimdi soruyorum sana 1 cebinde paran yok kim gaza getirdi seni 2 gelirken bunları bilmiyomuydun 3 kim gaza getirip seni başkanlığa soyundurdu 4 sen klüp başkanlığı kolaymi sandın 5 kimse sana başkan diye hitap etmiyor lakabinla aniliyosun koltuğun ağırlığı yok üzerinde bilmem farkindamisin neden başkan oldun çocukluk hayalindi başkan olmak ama hayalinde kulübü de düşürmek varmiydi en önemlisi bunlar olmadini bildin halde neden sevdine kulübe zarar veriyosun bu şehrin vebalini kim ödeyecek çünkü başkan kimse ondan meded bekliyoruz biz haklı olarak ..

2 15 Cevap Yaz
Kızgın26 6 Nisan 2020 18:12

Sayın Akgoren Yolundan gittiğiniz Hoscan abinizden sonra en kotu yonetimsiniz. Gelen yardimlar ne oldu yandı bitti kül mü oldu.? Neden ödemeler yapılmadı. Başkanlık medya önünde boy göstermeye reklam yapmaya benzemez. Taşın altınıza elinizi sokacaksiniz. Başkalarının parasıyla değil . Senin ve yönetimin kendi paranızla . Yönetime gelirken bu vaadleriniz vardı. Ne oldu. Lastigi patlattiniz. Başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği boyunlarıniza akredite kartlarinizi takip sahalarda boy göstermeye benzemez. Hangi yönetici ne kadar verdi.? Gelen paralar ne oldu? Yoneticiler verdikleri paraları reklam gelirleri gelince geri mi aldılar? Açıklama yapmayami korkuyorsunuz. Yapamadiniz başkan Pintodan beklerken Bofinden cezayı yedik. Hani oyuncakci hallediyordu dosyalari ne oldu ? Yalan rüzgarı oldu. Öyle sahada çak çak sakız cignemeye benzemez . Getirdiklerini al götür. İstafe edin. Daha ne bekliyorsunuz. Abinin bıraktığı yerden devam ettin takimi düşürdün cezaları yedirrtin.

1 19 Cevap Yaz
Selim 6 Nisan 2020 16:15

Tatar göster başkanlığını da süresinde öde. Başkanlık böyle durumda belli olur.

8 30 Cevap Yaz
izmir

Düşürün gitsin, nedir bu kardeşim ya..Her ay yeniden ölmektense kapatın gitsin,bir kere ölelim yeniden başlayalım.

2 15
Sesli güldüm

Mevcut futbolculara tek bir ay maaş ödemeyen başkan mı? Paralar nerde başkan

0 18
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi