Eskişehirspor'a bir destek daha geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir destek daha geldi!
A
a

Eskişehirspor’un ligin 12.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçının otel masraflarını, Ciğerci Ahmet sahibi Ahmet Karagöz karşılayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor maddi zorluklar yaşarken kentin önde gelenleri de yardımlarıyla kulübe desek oluyor. Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak Eskişehirspor’un, deplasman masraflarına bir destek te Ciğerci Ahmet’ten geldi. Pazartesi akşamı ES TV’de yayınlanan 90+3 programına katılan İcra Kurulu Üyesi Murat Diri ve program yorumcuların, Elazığ masraflarına destek istemesi üzerine harekete geçen Ahmet Karagöz, programa mesaj göndererek Eskişehirspor’un, Elazığ deplasmanındaki otel masraflarını karşılayacağını belirtmişti. Dün İcra kurulu Üyeleri Murat Diri ve Mehmet Şimşek, Karagöz’ün işyerini ziyaret ederek, her zaman Eskişehirspor’a destek olan işadamına teşekkür etti. Diğer taraftan Programa mesaj gönderen Şehir Emlak’tan Osman Sevinç’de 5 bin TL deplasman masrafına katkıda bulunacağını belirtirken, Murat Diri’ye mesaj gönderen Adana Demirspor Tribün Lideri de 3 Bin TL ile deplasman masrafına katkıda bulunacağını açıkladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ghepa 8 Kasım 2018 02:29

Halil Unal AKP adayligina oynuyor, Diri'de reklamini yapiyor... Bunlar icin ES ES bahane.

0 0 Cevap Yaz
SORU 7 Kasım 2018 22:26

PEKİ KARDEŞİM BU YÖNETİM NİYE ORDA BANA BUNU AÇIKLAYABİLİRMİSİNİZ. HER ŞEYİ TARAFTAR YAPACAKSA OZAMAN HALİL ÜNAL NE YAPACAK,

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi