Eskişehirspor'a Başakşehir'den 2 futbolcu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Başakşehir'den 2 futbolcu!
A
a

Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'den 2 futbolcu ile flört ettiği öğrenildi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, devre arası transfer döneminin kapanmasına saatler kala kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Transfer tahtası engelini aşıp kadrosuna takviyeler yapmak için çabalayan siyah-kırmızılı ekip, bu kapsamda lisansını çıkartamadığı futbolcuların lisans işlemlerini halletmeye çalışıyor. 

Cemali Sertel'i Başakşehir'e satan Eskişehirspor'un İstanbul temsilcisi ile transfer konusunda ilişkisi devam ediyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre Başakşehir'in 18-19 yaş grubundan 2 oyuncusunun ligin 2. devresinde Eskişehirspor forması giyeceği öğrenildi. Başakşehir'den Eskişehirspor'a gelecek oyuncuların isimlerinin önümüzdeki saatlerde netleşeceği tahmin ediliyor. 

Cemali Sertel Başakşehir'de

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
maşallah 31 Ocak 2019 14:31

maşallah alın alın en az 10-15 futbolcu alıverin bir günde. kağıtlara attığınız imzalar sonucunda yakında 10-15 dosya daha bırakır gidersiniz kulübün başına! o sözleşmeler de kişisel kefaletinizi veriyorsunuz değil mi???? yazık bataktaki kulüpte transfer düşünüyorsunuz bu mu yöneticilik!!!

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi