Eskişehirspor'a ağır cezalar kapıda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a ağır cezalar kapıda!
A
a

Eskişehirspor’un eski oyuncuları Ruud Boffin, Sebastian Pinto ve Jeremy Bokila’ya acil ödeme yapılması gerekiyor. 3 oyuncuya yaklaşık 1 milyon euro ödeme yapılmaz ise Es Es’e hem transfer cezası hem de 9 puan silme cezası gelecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da eski futbolculara yapılması gereken ödemeler yine başımıza bela oldu. Büyük bir borç yükü altında geçen sezon kümede kalmayı başaran Eskişehirspor, 2019-2020 sezonuna da büyük sıkıntılar içinde başlayacak gibi görünüyor. Siyah Kırmızılı kulüp eski kalecisi Ruud Boffin’e 480 bin euro borçlu. Şu an Antalyaspor’un kalesini koruyan Belçikalı kaleciye ödeme yapılmaz ise 6 puan silme cezası gelecek. Boffin ile seçilecek olan yeni yönetimin yapılandırma yoluna gitmesi bekleniyor.

Eskişehirspor'da bitmeyen çile... 

Mesut Hoşcan döneminde futbolculuk kariyerini sonlandırmaya hazırlanırken Es Es’ten ciddi bir teklif alan Sebastian Pinto’ya ise kulübün 540 bin euro borcu bulunuyor. Eğer Siyah Kırmızılı ekip haziranın ilk haftasına kadar Şilili oyuncuya ödeme yapmaz ise kulübe 3 puan silme cezası gelecek. Ayrıca Bokila’nın ise yetiştiği iki kulübe Es Es’in ödeme yapması gerekiyor. Bu ödeme yapılmaz ise Şimşekler transfer cezası alacak
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esquires 28 Mayıs 2019 09:06

bir an önce alttan bi takıma destek verilip yükseltilmeli bu böyle olmayacak her geçen sezon sıkıntılar artıyor da artıyor. koca esk. de 2. bir profesyonel bir futbol takımı yok ne kadar aciz bir durum

0 1 Cevap Yaz
Eses 27 Mayıs 2019 02:13

Ödenmez

0 0 Cevap Yaz
Allı turnam 27 Mayıs 2019 01:07

Hadi bakalımmmmm şimdi sahne yüksekten uçup kulübü siyasete bulaştırdın diye şimdiki genç başkana saydırıp burnundan kıl aldırmayan çok bilenlerde. Buyrunnnn bakalımmm başakşehir gibi bir sadakacı çıkacakmı bakalımmmmm... O üç buçuk trilyon sadakanın kimin vasıtasıyla geldiğinide araştırıverin bir zahmettttt.... Daha bu iyi günlerimiz . Amacım siyaset değil kulübe fayda sağlayan kim varsa küstürdük . Kala kala Sen ben bizim oğlan kaldık . 50 yıldır bu takımın peşindeyim içim yanıyor . Bu sistemde siyasi sahiplenme olmadan ayakta kalmak MÜMKÜNMÜ ? Birazcık kafa yoran bunu görür.

0 0 Cevap Yaz
EsEs 26 Mayıs 2019 16:10

Bu oyuncular zamanında küme düşdük.Şimdi amatöre göndermek istiyorlar..Biraz utanın ne verdiniz ne istiyorsunuz. Bokila sen verdin, Pinto kaç dakika oynadın kaç gol attın.. .Bu oyuncuları kim getirdi ise vebal onların ama bütün EsEs camiası cezayı çekiyor.

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi