Eskişehirspor -3 ile mi başlayacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor -3 ile mi başlayacak?
A
a

Eskişehirspor’da kulüp lisansı alınması için yoğun bir mesai harcanıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için lisans alınması zor gözüküyor
Eskişehirspor’da kulüp lisansı alınması için yoğun bir mesai harcanıyor. Geçtiğimiz sezon kulüp lisansı alamadığı için -3 puan cezası alan Eskişehirspor’un bu sezon da lisansı alması oldukça zor duruyor. Kulüpten alacaklı olan 90 eski futbolcu teknik adam ve bunların yanı sıra resmi kurumlardan gerekli olan muvafakatnamelerin tamamını alamadığı öğrenilen Eskişehirspor kulübü, hazırladığı evrakları bugün TFF Kulüp lisans kuruluna teslim edecek.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Den.Faruk 20 Ağustos 2020 11:41

Alacaklı futbolcularda bıktı her sezon imza,yeni taahhütler, ödenmeyen ödeme planları, evet maalesef -3 le başlayacağız

0 5 Cevap Yaz
selçuk 20 Ağustos 2020 08:35

- başaramadık abi - diyerek istifa etmek de bir erdemdir. kayyum gelsin. geçmişin hesabı sorulsun.

0 5 Cevap Yaz
İhsan ayyildiz 19 Ağustos 2020 20:19

Felaket tellahi gibi hersene aynı şeyler birkere güzel bir haber duyamiyacakmiyiz bu takımdan biz futbol hobimden soğuttu resmen keşke amatöre ordanda kapanmaya gidersiniz de bindefa ölmekten iyidir kapatın Allah aşkına can çekişmenin bile bir adabı olmalı yahu 100 kusur dosya olmayan parayla neyi kapaticaksiniz uçan kuş bile klipten borç istiyo marka değerini ayaklar altına aldınız amatör klup bile bı şerefi sani var sizde ne var Allah aşkına bu ızdırap bitsin kapatın ağa

0 2 Cevap Yaz
esesliiii 19 Ağustos 2020 18:23

Mustafa Başkan yapamayacağınızı hala anlayamadınız mı? Hocan takımın hocası mı? yoksa senin basın sözcün mü? Bak bakalım liglere hangi hoca senin hocan kadar çok konuşuyor. takımı antre etmeyi bırakmış başarısız olunca olacağını anlayınca diline vurmuş. Basın sözcün olan hocanı da al İstifa et. Kaan Ay başkan nasıl açtı tahtayı. tahtayı açmak için maharet bilgi lobi gerek. Oda sizde olmadığı için -3 ile başlayacağız.

0 3 Cevap Yaz
Es esli 19 Ağustos 2020 18:11

90 topçuya. borç nasıl yapılmış bu borçlardan kaç lirası eski yöneticilerin cebine girmiş

1 2 Cevap Yaz
Kaan Ay 19 Ağustos 2020 15:28

En son Kaan Ay transfer tahtasını açtırırken yine böyle yüksek sayıda kişilerden imza toplamıştı. O zaman nasıl başarıldı bu iş? O zaman da para yoktu. Parasız nasıl açıldı o tahta? Onlar yaptı Siz yapamadınız mı demiyorum ama onlar neleri farklı yaptılar bu konuda bilgisi olan o zamandan yönetimde olan bildiğini paylaşsa bir zahmet. Murat Diri'ye sorsunlar bir bilene belki o hatırlıyordur... Tamamını alamadan başvuru yapıyorsan zaten -3 almış say. Ayrıca küme düşme olmaması bu yönetimin planlarını 1 yıl geciktirdi. Bu yıl da rekorla küme ve hızla küme düşmemiz gerekiyor. Bir kaç sene alt liglerde orta sırada kalıp borçları eritme amacındalar gibi. Ama alt ligte gelir yok sadece sponsorlar sana o paraları verir mi zor. Yani bu yönetimin faydası daha çok borçlanarak hayal satma peşinde olmayacaklar zira eski yönetimleri de iyi bildiklerinden hataları tekrarlamak istemiyorlar. O şekilde borç dağı eritmek çok uzun sürer. Ancaçılgın ama ayağı yere basan sporla alakalı bir yatırımcı lazım..

7 8 Cevap Yaz
Oku kardeş

1-) bu sene her maç 4-5 yeriz takım yok 2-) bu yönetim kibirinden Kaan ay’ı aramaz çok biliyorlar 3-) geçen sene transfer tahtasını açan Fuat çapa ve Mehmet Şimşek’tir 4-) sen Murat Diri ‘ye Kaan Ay ‘I neden indirdiğini sor en iyisi

0 5
Esesli 19 Ağustos 2020 14:36

Mustafa baskan birseyler yapmaya calisiyorsun eyvallah ama yetmiyor yetmiyor...Su Mustafa Ozeri bir sustur ilk once. Elle tuturlur bir basariniz yok malesef. Yapamiyorsanizda birakin gercekten artik biz uzulmekten yada hayal kirikligina ugramaktan biktik. Ne olacaksa olsun artik.

1 13 Cevap Yaz
Nicola 19 Ağustos 2020 12:23

Yine rezil edecekler bizi.. İstifa edin! Kayyuma kalsın.. Bin kere ölmektense bir kere ölelim..

2 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi