Eskişehirspor - Ümraniyespor: 1 - 1 (Geniş maç özeti)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Ümraniyespor: 1 - 1 (Geniş maç özeti)
A
a

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'de sahasında ağırladığı Ümraniyespor'u elinden kaçırdı! Eskişehirspor - Ümraniyespor maçının geniş maç özeti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, TFF 1. Lig 4. hafta mücadelesinde Ümraniyespor'u kelimenin tam anlamıyla elinden kaçırdı. Olaylı maçta sekiz sarı, bir kırmızı kart, iki penaltı ve iki de gol vardı.
Karşılaşmanın 62. dakikasında Onur Bayramoğlu'nun penaltı kaçırdığı maçta, Ümraniyespor lehine 37. dakikada verilen penaltı kararı tartışma yarattı.
38. dakikada penaltıyı kullanan Okan Derici, Ümraniyespor'u 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısında Eskişehirspor'dan 3 oyuncu sarı kart gördü.
36. dakikada Bilal Ceylan, 37. dakikada Onur Bayramoğl ve 45. dakikada Kıvanç Karakaş sarı kart gördüler. 
Karşılaşmada 88. dakikada bir sarı kart daha gören Kıvanç Karakaş, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Eskişehirspor'a beraberliği getiren gol ise 81. dakikada Ercan Coşkun'un kendi kalesine attığı top ile geldi.
Ümraniyespor'da 47. dakikada Tomislav Glumac, 60. dakikada Bentley ve 86. dakikada Serkan Göksu sarı kart gördüler.
Eskişehirspor'da performansı merak edilen oyunculardan Hamed Abodun Sholaja maçın 66. dakikasında Talha Erdoğan'ın yerine oyuna girdi.

Eskişehirspor  - Ümraniyespor

32. dakikada topla buluşan Kıvanç Karakaş’ın pasında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya gelen Halil İbrahim Öner’in şutunda, Ümraniyespor kalecisi Ahmet Türkaslan topu kornere çeldi.
36. dakikada kullanılan serbest vuruşta, Onur Bayramoğlu’nun topa eli ile müdahale etmesi sonucu penaltı kararı verildi. Okan Derici, penaltıyı gole çevirerek Ümraniyespor’u öne geçirdi. 0-1
45. dakikada Alperen Kocabaş’ın pasında topla buluşan Mehmet Özcan, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yaparak topu dışarı gönderdi.
55. dakikada kullanılan korner sonucu Ümraniyesporlu Glumac’ın kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.
62. dakikada Mehmet Özcan’ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu hakem beyaz noktayı gösterdi. Onur Bayramoğlu’nun kullandığı penaltıda Ümraniyespor kalecisi Ahmet Eyüp Tükraslan topu kurtararak gole izin vermedi.
67. dakikada ceza sahası içine giren Bilal Ceylan’ın pasında İbrahim Halil Öner kaleciyi geçemedi.
79. dakikada Onur Bayramoğlu’nun ortasında müsait pozisyondaki Halil İbrahim Öner’in kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.
80. dakikada Kaan Gül’ün ortasında ters bir vuruş yapan Ercan Coşkun, topu kendi kalesinde gönderdi. 1-1

Stat: Yeni Eskişehir Atatürk
Hakemler: Burak Pakkan xx, Mehmet Şahan Yılmaz xx, Gökhan Barcın xx
Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan xx, Muahmmet Yahya Akbulut xx, Sezgin Coşkun xx, Onur Bayramoğlu x, İbrahim Halil Öner xx (Hasan Ulaş Uygur dk. 90 ?), Talha Erdoğan xx (Hamed Abodun dk. 66 xx), Alperen Kocabaş xx (Kaan Gül dk. 77 x), Bilal Ceylan xx, Furkan Balaban xx, Mehmet Özcan xx, Kıvanç Karakaş x
Yedekler: Melih Ağa, Furgan Polat, Arda Okumuş, Buğra Çağlıyan, Emir Yıldız, Bedirhan Akçay, Berkay Tanır
Teknik Sorumlu: Serkan Topkaya
Ümraniyespor: Ahmet Eyüp Türkaslan xx, Alim Öztürk xx, Okan Derici x (Turgut Şahin dk. 70 x), Akabueze xx, Aladdin xx, Hasan Artarslan xx (Hüseyin dk. 85 ?), Ante Zivkovic, Yusuf Gültekin xx (Serkan Göksu dk. 46 x), Tomislav Glumac xx (Fernandes dk. 73 x), Ercan xx, Kevin xx (Gomis dk. 46 xx)
Yedekler: Mehmet Bakırbaş, Yunus Mertoğlu, Serkan Göksu, Mehammer Taşkan, Mustafa Sezer, Mustafa Uslu
Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar
Goller: Okan Dereci (dk. 37) (Ümraniyespor), Ercan Coşkun (dk. 80 k.k.) (Eskişehirspor)
Kırmızı Kart: Kıvanç Karakaş (dk. 88) (Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Bilal Ceylan, Sezgin Coşkun, Muahmmet Yahya Akbulut (Eskişehirspor), Glumac, Akabueze, Serkan Göksu, Turgut (Ümraniyespor)
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tribün cocugu 5 Ekim 2020 18:11

Mustafa AKGÖREN İSTİFA!!!

2 4 Cevap Yaz
Ali 5 Ekim 2020 14:13

Eş dost aracılığıyla olanlar iyiler hala altyapı da kalıp emekleri harcaniyor

0 2 Cevap Yaz
bilek26 5 Ekim 2020 11:32

Kaan gül geldi şükürler olsun, halil ibrahimle olmuyor adam gol kaçırma ustası 3 net golü kaçırdı gene.

0 1 Cevap Yaz
eses 5 Ekim 2020 10:33

siz bu takımın başına Yılmaz Vuralı getirin bir daha eskişehirspor benim için biter.. geldiği günden sonra eskişehirspor maçı seyretmem. Bunlar sırf para için gelir bu takıma da hiçbirşey veremez .. geçen sene Akhisarda ligden düşen takımı çalıştıramadı.. bunların dönemi bitti. Ama siz sırf isim aradığınız için normal.. o zaman kulüpte para var arkadaşlar..herkesin alacağını ödeyin o zaman....

3 3 Cevap Yaz
bilek26

Eskişehirli hoca olmayacaksa yılmaz vural olsun.

1 0
Nikola 5 Ekim 2020 08:14

Ümraniye'de bir numara yok, bizimkilerde hiç yok.. Ya arkadaş bu kadar yeteneksiz adamlar nasıl alt yapılarda değer bulupta A takıma kadar çıkmış? Onur denen arkadaş nasıl olur da futbolcu olur anlayamıyorum.. Sadece yaptırdığı penaltı ve atamadığı penaltı için söylemiyorum gerçekten çok yeteneksiz, beceriksiz ve sorumluluktan kaçan bir oyuncu.. Stoperler oyun kursun diye topu atıyor, sanki orta sahada oynayan o değilmiş gibi stoperlere geri veriyor sürekli topu.. Gerçekten gözlerime inanamadım.. Bir de atakları bu kadar erken bitirmeye çalışan hücum oyuncuları ile işimiz çok zor..

0 5 Cevap Yaz
Bayram 5 Ekim 2020 00:15

Futboldaki en hassas nokta sakin ve soğuk kanlı olmaktır.ceza sahasının önünde kaleyi gözünle gördüğünde kalecinin nerede olduğunu hesaplayıp ya plase uzun köşe yada sert vuruş en yakın açıya vurdumu gol olur kim yapar bunu kaliteli ayak Mehmet Özcan’ın çok fırın arayıp iyi ekmek yemesi lazım ki aldığı havayı dışarı atıp kendine gelip kaleyi gördüğünde sakin olup o açıdan vurmayı bilmeli havayla menejer gazıyla ha futbolcu olunur ama kaliteli futbolcu olunmaz

0 6 Cevap Yaz
bilek26 4 Ekim 2020 21:36

halil ibrahim kadro dışı olursa bir ihtimal l,gte kalabiliriz kaan ondan kat be kat daha forvet

0 2 Cevap Yaz
B. T. 4 Ekim 2020 19:43

Dört maç sıfır gol, gol atma isteği de becerisi de yok takımda, sadece Ekrem ve Nijeryalı canhıraş mücadele ediyor, bizi üst sıralara taşırsa Nijeryalılar taşır. Onları başka kulüplere kaptırmayalım.

0 4 Cevap Yaz
Es26Es 4 Ekim 2020 18:56

EsEs li oyuncular hala gol atamadılar ama EsEs ilk golunü attı.

0 3 Cevap Yaz
Yorumdu fırat mutlu 4 Ekim 2020 17:56

Mücadele geçen haftaya göre es es biraz daha derli toplu,ancak bazı topçular vasattı.H.ibrahim bu log-in oyuncu maalesef değil.Onur çok ağır kalıyor ve pasları kısa düşüyor.Mehmet özcan çok pas dağıtamıyor ve aynı zamanda topu ayağında çok tutuyor,top kaybı yapıyor., adeta ben bu takımdan gitmek istiyorum havasında. İleride ve defansda çoğalamıyoruz burada sıkıntı çok..Topu ayağımıza bekliyoruz,topu almaya koşmuyoruz. Kaleciye verilen her geri pas rakip için gol pozisyonu demek.Hızlı çıkamıyoruz. Maalesef gol atacak forvet yok..Defans hattı çok ağır kalıyor ve köşe vuruşlarında yüzümü topa çevirmeli rakibe değil..Kısacası daha çoook çalışmamız lazım.. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi oluruz..

0 3 Cevap Yaz
eses 4 Ekim 2020 17:23

ruhsuz topçular elinde zenciler varken halilibo niye oynuyor onur bayram oğlu boş topçu elindeki topu rakibe veriyor takımda başka penaltıcı yok mu bu geri zekalıdan başka yazıklar olsun

0 1 Cevap Yaz
Esesliiii 4 Ekim 2020 16:54

Bu yönetimle hiçbir şey olmaz. paralı çevresi ve lobisi olan bir yönetim gelmedikten sonra düşen takım oluruz. merak etmeyin.... Bu yönetimin yapacağı iş kongre kararı alıp en kısa sürede tekrar seçime gitmek ve gelecek yönetimin transfer tahtasını açmak. yönetim Eskişehirspora iyilik yapmak istiyorsa egolarını bir kenara bırakıp bir an önce istifa etmeli. Seçime gidip güven tazelemeli veya yeni olusacak paralı yönetimin önünü açmalı.

1 2 Cevap Yaz
istifa 4 Ekim 2020 16:49

AHH BAŞKAN. BU TAKIM SENİNLE ÇOK KIYMETLİ AİE DOSTUN OLAN HOCANIN ESERİ. ESERİNİZLE ÖVÜNÜN. PARA YÜZÜNDEN ELİNDEKİ TOPÇULARI KAÇIRMASAYDIN BU SENE DAHA İYİ YERLERDE OLURDUK. İSTİFA EDİN. SİZİNLE OLMUYOR. NEDEN İNAT EDİYORSUNUZ. PARANIZ YOK PULUNUZ YOK LOBİNİZ YOK. FARELİ KÖYÜN KAVALCISINA DÖNDÜK. HİÇ OLMAZSA FARELİ KÖYÜN KAVALCISINDA SON ETAPTA BİR UMUT VARDI. SİZ YÖNETİMDE OLDUĞUNUZ SÜRECE O UMUTTA OLMAYACAK. MUTLAKA TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI LAZIM. AÇAMAYACAĞINIZA GÖRE İSTİFA EDİN. YETMİYORMUŞ GİBİ MEHMET ÖZCANIDA SATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.. PARANIZ YOKTU PARA BULAMAYACAKTINIZ,TRANSFER TAHTASINI AÇAMAYACAKTINIZ OZAMAN NEDEN BU KULÜBE BAŞKAN OLDUNUZ NEDEN?AMA SUÇ SİZDE DEĞİL TIKIR TIKIR İŞLEYEN KAAN AY YÖNETİMİNE ÇOMAK SOKANLARDA. ONLARDA KENDİLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORLAR.

0 5 Cevap Yaz
Sezar 4 Ekim 2020 16:37

Ne yazık ki zihniyet küme düşmüş. Dakika 81, skor 1-1, Ümraniye moralsiz. Bizim oyuncular vakit geçirme üzerine oynuyor. Ekrem topu getiren çocuğa işaret ediyor, yavaş anlamında. Sakatlanıp yatan yerden kalkmıyor. Kimsenin aklında 3 puan yok. Kendi sahanda kötü ümraniye maçında olmayacaksa biz zihnen düşmüşüz demektir. Puan silmeye ihtiyac yok.

0 3 Cevap Yaz
esesli 4 Ekim 2020 16:26

Bu takım ligde kalabilir. Puan silme ve ligden düşme cezası almaz ise.

17 6 Cevap Yaz
furemen

-3 alıcaz bu şimdiden kesin zaten.Kulüp lisansı alamadık.Yakında federasyon açıklar.

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi