Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Canlı yayın
A
a

2. Lig Beyaz Grup’ta son iki maçı kalan Eskişehirspor, iç sahadaki son maçına yarın çıkacak. Şimşekler evindeki son maçını kazanarak taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Küme düşmesi kesinleşen ve önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor yarın iç sahadaki son maçına çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip bu sezon evindeki son maçını kazanıp taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor.

Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçı ne zaman? Saat kaçta?
Fikstür gereği ligde artık son iki maçına çıkacak olan Eskişehirspor ligin 36’ncı hafta maçında yarın saat 15.00’de Nazilli Belediyesi’ni konuk edecek.

Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçını kim yönetecek?
Yarın saat 15.00’de oynanacak olan Eskişehirspor-Nazilli Belediye karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez hakem kurulu tarafından yapılan açıklama göre mücadeleyi Manisa bölgesi hakemi Şevket Teker yönetecek. Bu sezon Es Es’in bu sezon 1-0 galip geldiği 24 Erzincan maçını yöneten Teker’in yardımcıları ise Uğun Ünay, Güner Mumcu Taştan ve Hüseyin Gökberk Arslan olacak.

Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçı hangi kanalda? Canlı yayın var mı?
Eskişehirspor’un en yakın takipçisi olan ES TV yarın, Siyah Kırmızılı ekibin iç sahada oynayacağı son mücadeleyi canlı olarak yayınlayacak. Bu sezon örnek bir yayıncılığa imza atan ES TV, 2021-2022 yılındaki son karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak. Kilometreleri hiçe sayarak bu sezon en uzak deplasmanlara giderek Es Es’in maçlarını canlı yayınlayan ES TV büyük takdir toplamıştı. Yarın saat 15.00’de ki maç öncesi ve sonrası canlı bağlantılarla stadyumdaki gelişmeler yine ES TV’de olacak.

Eskişehirspor tam kadro hazır
Eskişehirspor, 2. Ligde taraftarı önünde oynayacağı sezonun son maçı öncesi galibiyet için kenetlendi. Teknik Direktör Suat Kaya nezaretinde tam kadro Nazilli maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, Pazar günü oynanacak karşılaşmada taraftarlarını tribünlerde görmek istiyor. Kırmızı Şimşekler ligin son haftasında ise 1 Mayıs Pazar günü Ankara Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi