Eskişehirspor - Giresunspor maç biletlerine büyük ilgi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Giresunspor maç biletlerine büyük ilgi!
A
a

Es Es taraftarının 20 Ocak Pazar günü oynanacak Eskişehirspor - Giresunspor maçı biletlerine ilgisi sürüyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarları, 18 Ocak’ta yapılacak genel kurulu sabırsızlıkla beklerken, ikinci yarının ilk maçında arma ve renklerin yanında olmak için satışa çıkan maç biletlerine ilgi göstermeye devam ediyor. Spor Toto 1. Lig maratonunun 2.yarı perdesini 20 Ocak Pazar günü Giresunspor maçıyla açacak Eskişehirspor, taraftarının huzuruna çıkacağı bu maçı sabırsızlıkla bekliyor. Aynı şekilde Kırmızı Şimşeklerle 27 günlük hasreti gidermeye hazırlanan taraftarlar da, satışa çıkan maçın biletlerine ilgi göstererek, kritik maçta görevinin başında olmak için son hazırlıklarını yapıyor.

İmzalar tamamlanabilecek mi?

Uzunca bir süredir transfer cezasının kalkması için büyük çaba gösteren ve transferi bir türlü açamayan Eskişehirspor Kulübü, 18 Ocak tarihine kadar ara verilen ve bir daha ertelenmesi söz konusu olmayan Olağanüstü Genel Kurulu öncesi, transferi açma yolunda önemli mesafe kat etti. Başkan Halil Ünal, Teknik direktör Fuat Çapa, menajer Özgür Tulun ve İcra Kurulu üyelerinin yoğun çabaları sonucu alınması gereken 71 imzadan çoğu alındı. Kalan son 8 imza için adeta seferber olmuş durumda. 

"Çok az imza kaldı"

Çalışmalarla ilgili olarak kulüpten ve resmi siteden henüz herhangi bir açıklama yapılmazken, İcra Kurulu Üyesi Murat Diri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “71 dosyadan 8 dosya kaldı. İmzaların toplanmasında en büyük pay sahibi olan Fuat Çapa hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Benim diyen Eskişehirsporludan daha çok emek harcıyor. Az bir imza kaldı. Artık şehrin ayaklanması lazım. Bu kadar yaklaşmışken olmazsa bu şehrin ayıbıdır” dedi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi