Eskişehirspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CANLI YAYIN

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CANLI YAYIN
A
a

Eskişehirspor Bursaspor maçı bugün oynanacak. Ligde iddiasız kalan iki ekibin "prestij derbisi" bugün saat 13.30'da başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor, ezeli rakibi Bursaspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Ligde iddiasız kalan iki ekibin derbisi saat 13.30’da başlayacak.

Hedef kazanmak
Yanlış yönetimlerin kurbanı olan iki kulüp; Eskişehirspor ile Bursaspor yarın ligde karşı karşıya gelecek. Kümede kalmayı başaramayan Kırmızı Şimşekler, ezeli rakibi ile bu ligdeki son derbisine çıkacak. Taraftarına büyük bir kahır yaşatan Siyah Kırmızılı ekip, en önemli prestij maçında derbiyi kazanmayı hedefliyor.
 
İki iddiasız ekip
Eskişehirspor gibi kötü yönetilen Bursaspor, bu sezon transfer yasağı nedeniyle genç futbolcularıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Sezonun ikinci yarısına Play-Off iddiasını taşıyan Bursaspor, 3-4 hafta önce yaşadığı puan kayıpları nedeniyle bu iddiasını kaybetti. Bursaspor’da ezeli rakibi gibi artık prestij maçlarına çıkmaya başlamıştı.
 
Canlı yayın TRT Spor’da
Spor Toto 1. Lig’in 33’üncü haftasının açılış karşılaşmasında Eskişehirspor ile Bursaspor saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Mücadele Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma TRTSPOR’dan naklen yayınlanacak. Anadolu Derbisi’nde Kırmızı Şİmşekler, rakibini yenerek biraz olsun taraftarın yüzünü güldürmek istiyor.

Ezeli rekabette 79’uncu maç
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’in 33’üncü haftasında Bursaspor’u konuk edecek. İki takım arasında şu ana kadar 78 maç oynandı. Bu karşılaşmalarda Siyah-Kırmızılılar 24, Yeşil-Beyazlılar 29 defa sevindi. Anadolu derbisinde 25 maç ise berabere bitti. Eskişehirspor’un ev sahipliğinde oynanan derbilerde ise Siyah-Kırmızılı takımın üstünlüğü dikkatlerden kaçmıyor. Es Es evinde oynadığı Anadolu Derbisi maçlarının 19’unu kazanırken, 6’sını kaybetti. 12 maç ise eşitlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı 2-1’lik skorla Bursaspor kazandı. Maç öncesinde Bursaspor 43 puanla 10’uncu sırada yer alırken, Eskişehirspor 8 puanla son basamakta bulunuyor.

5 maçta 4 kez yenildiler
Spor Toto 1. Lig’de genç ve yerli kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yapan Bursaspor, 27 puan toplayarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Yeşil-Beyazlılar bu başarıyı ligin ikinci devresine yansıtamadı. İkinci devre çıktığı 15 maçtan 16 puan çıkaran Bursa ekibi, ligde oynadığı son 5 maçın sadece 1’ini kazanıp, 4’ünde sahadan mağlup ayrıldı. Teknik Direktör Mustafa Er’in talebeleri Eskişehirspor karşısında kazanıp ligin son haftasına moralli girmek istiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 1 Mayıs 2021 15:27

klas farki var … bursa cocuklari ne güzel top ceviriyolar … bizimkiler harbiden lepites …

0 7 Cevap Yaz
Deli Ruhi 1 Mayıs 2021 14:45

Baskan hangi yüzle maçı seyrediyorsunuz. Bursasporda genç yazıklar olsun Esesi ne hale düşürdünüz. Siz hale yok fidan yok tokiin diyerek reklam yapıp hava atmaya devam edin. İstifa edin başkan istifa. Sizden ve yonetiminizden bir cacık olmaz

0 7 Cevap Yaz
Sivrihisarli 1 Mayıs 2021 12:18

Zaten küme dustun bu maçı kazan baride bizi mutlu et biraz olsun!

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi