Eskişehirspor - Ankara Keçiörengücü: 2 - 2 (Geniş maç özeti)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Ankara Keçiörengücü: 2 - 2 (Geniş maç özeti)
A
a

Eskişehirspor, kupada tur atlama başarısını, ligde de galibiyet alarak taçlandırmaya çok yaklaştı ancak 90. dakikada gelen gol hayalleri yıktı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor hafta içinde Cizrespor'u 3-2 yenerek kupada tur atlama başarısını, ligde de galibiyet alarak taçlandırmaya çok yaklaştı, ancak uzatmalarda gelen gol ile yıkıldı. Çok uzun aradan sonra 3 puanla tanışma şansı yakalayan Es Es, Ankara Keçiörengücü'nün 90. dakikada gelen golüne engel olamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı.
Eskişehirspor’un golleri 32 ve 46. dakikalarda Sunday Alimi’den gelirken, Ankara Keçiörengücü’nün golleri de 14. dakikada Uğur Utlu ve 90. dakikada Arb Manaj’dan geldi.
Eskişehirspor uzun süredir hasretini çektiği 3 puana bu kadar yaklaşmışken sahadan beraberlikle ayrılması herkesi üzdü.
Takımda Furkan Balaban ve Sunday Alimi sarı kart gören oyuncularımız oldu.
 
 
 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 10 Kasım 2020 21:58

ilk golde hata ekremin değil mevlütün ekrem topa müdahale ederken mevlüt yanında dolaşacağına ekreme bodoslama gidiyor ekremden dönen top mevlüte çarpıp rakibin önüne düşüyor. Hata mevlütte, o yüzden 90 +3 programında mevlütü şişirmelerine katılmıyorum hala futbol zekasını kullanmada sıkıntısı var.

0 0 Cevap Yaz
Erdal sesl7 9 Kasım 2020 08:40

Es es e halktan da yardim gerek ,gelin eses imizi destekleyelim Kaninca kaderince

7 0 Cevap Yaz
Nihat88 8 Kasım 2020 22:18

Ekrem 2 puan kaybettirdi yediği hatalı golle,bir puanı kurtardı son dakika kurtarışıyla. Kaleci o ortada kale çiizgisinde olmalıydı.Yenilmeyecek bir goldü vesselam. Ama takımımızı beğendim

2 3 Cevap Yaz
Hasan 8 Kasım 2020 22:17

Bazı oyuncularımız kendini geliştirmeye başladılar.Sahada görülüyor. Hepsinden çok çalışmalarını istiyoruz.Biraz dikkat biraz biraz soğukkanlılık 3 puanı getirirdi.Takım biraz kıpırdanmaya başladı.

1 1 Cevap Yaz
Eses 26 8 Kasım 2020 21:16

Şehir gelişmiş sanayi desen var ne istersen var takıma sahip çıkaşak yürekli kimse yok

2 5 Cevap Yaz
Esesli 8 Kasım 2020 18:22

Mustafalar takıma faydadan çok zarar verdiler biri gitti ikincisinde giderse butakim ligde kalır yoksa işimiz zor

1 4 Cevap Yaz
Halit atik 8 Kasım 2020 16:25

Her iki takım içinde Bilal sahanın en iyisiydi. kendini gelistirir böyle oynamaya devam ederse seneye süper lig de her takımda banko oynar.

8 8 Cevap Yaz
bilek26

Yok seneye olmaz darılırım bak sen devre arası yolla kardeşim! yahu lütfen bu tür yazı yazmayın oynamaya çalışan adamın kafasını karıştırmayın yemişim süper denen ligi biz takım olmaya çalışıyoruz lütfen ama lütfen .

2 12
bilek26 8 Kasım 2020 16:22

İyi yoldayız biraz daha bencillikten uzak uzak oynarsak olacak inşallah, az kaldı takım oluyoruz. Onur Arı kardeşimiz kafa topuna vur gol yemeyelim diye hoca son çare olarak oyuna soktu sağolsun zıplamadı bile adam yanından vurdu gol oldu. Oyun konsantrasyonu çok önemli.

0 5 Cevap Yaz
Yorumcu.. 8 Kasım 2020 16:09

Kardeşim too yekun savunmaya geçerseniz gelin bize gol atın demektir.Mehmet özcan eski formundan çok uzak,artık misyonumu tamamladım dercesine oynuyor ,orta sahada oyun kuramıyor ve ayağında çok top tutuyor,son dakikalarda yüruyerk top oynadı.Rakip takım 'ın kalecisi nerede ise 90 dakika libero oynadı ,bizimkiler klübe dahil herkes uyudu.Devamli bizim defansın arkasına top servisi yaptı.Bizim topçular belki güzel mücadele ettiler ama ,maalesef son dakikalarda defans hatası yaptılar.Talha çok vasat olmasına rağmen yanlış zamanda oyundan alındı.Bu sunday alimiyi golcü olarak yetiştirilmesi lazım. VE bizimkiler ayağına top bekliyorlar ,Kardeşim.topa koşacaksın top sana gelmez. Netice itibari rakip bizleri biraz daha dibe çaktılar. Eğer toparlanamazsak 2. Lig biz çok yakın görünüyor. Kısacası bu futbol hep birlikte oynanan bir oyun ben değil biz olarak mücadele edersek belki ama belki ligde kalabilriz.Tabii bu en çokda paraya bağlı..

1 8 Cevap Yaz
Hakan26 8 Kasım 2020 16:08

Savunma kazanmanın yüzde 60 dır.2 gol atıyorsan kazanmalısın.

0 6 Cevap Yaz
Deli Ruhi 8 Kasım 2020 16:02

Bu iş bu yönetimle olmazzzzzzzz. Başkan bırakın yönetimi. istifa edin. Hiç olmazsa yeni olusacak yönetime 2. devreye hazırlık yapmak için zaman kazandırmak gerekir. Ankaraspor gibi transfer tahtasını açmamız lazım. Başka türlü ligde kalamayız. Bunun içinde işi bilen parası lobisi olan birilerinin yönetime talip olması gerekir. Atı alan Üsküdar'ı geçmeden bu işin olması lazım. Halen Mustafa başkan illaki başkanlık diye diretirse bu enkazın altında kalacak olan o ve yönetimi. Sağduyulu olmak gerekir. Mustafa başkan ve yönetimi bu işi kıvıramıyor. 3. ligdeki Cizresporu yenmekle evinde berabere kalmakla bu işler olmuyor.. Güçlü ve dirayetli bir yönetim gerekli... İstifa edin. yeter artık bu kadar başarısızlık....

6 10 Cevap Yaz
Hayirlisi 8 Kasım 2020 15:56

İlerisi için umut verici gün gün daha iyi oynuyoruz. Ekrem topu dışarı çıktı diye bıraktı oda gol oldu. Tabi bunda ekremi suçlamak yanlış olur yüzde yüz gol olabilecek bir çok topu başarılı bir şekilde kurtardı. Kupa maçında bir tur daha ilerleyelim kulubümüze gelir olacaktır.

0 9 Cevap Yaz
Burak 8 Kasım 2020 15:51

Biz battık abi.

4 5 Cevap Yaz
Adnan İnkaya 8 Kasım 2020 15:48

Yazık oldu çok üzücü

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi