Eskişehirspor - Altay maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Altay maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 20’nci haftasında Altay ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 20’nci haftasında Altay’ı konuk edecek. Eskişehirspor ve Ege temsilcisi Altay tarihlerindeki 57’nci randevuya çıkacak. 45 Süper Lig, 9 1. Lig, 1 kupa ve 1 hazırlık maçı olmak üzere oynanan 56 maçtan Eskişehirspor 19 kez galibiyetle ayrılırken, 16 maçı ise Altay kazandı. 21 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Rakibini 25 maçta ağırlayan Eskişehirspor, bu karşılaşmalardan 12 galibiyet alırken, sadece 3 maçta sahasından yenilgiyle ayrıldı. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 55 yıllık rekabette Eskişehirspor’u lig maçlarında sahasında sadece 3 kez mağlup etme başarısı gösteren Ege temsilcisi, bu galibiyetleri 1981, 1986 ve 1996 yıllarında aldı. Son 24 yıl içinde Eskişehir’de oynanan 4 lig maçında Siyah Kırmızılar karşısında galibiyet elde edemeyen Altay, bugün oynanacak karşılaşmada, güçlü kadrosu ile Eskişehirspor gençleri karşısında puan arayacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor, Altay ile bugün (6 Şubat 2021 Cumartesi) ile saat 16:00'da karşı karşıya gelecek.  Karşılaşma Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

TFF 1. Lig'in 20’nci haftasında, Eskişehirspor ve Altay’ın karşı karşıya geleceği maç, TRT SPOR'da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maç ayrıca beIN Sports’ta da canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

TFF 1. Lig’in 20’nci haftasında bugün oynanacak olan Eskişehirspor-Altay karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklama göre mücadelede Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Pakkan düdük çalacak. Yardımcıları ise Kemal Elmas, Nurettin Dinçer Demir ve Eren Gökmen olacak.

Eskişehirspor Altay maçı ne zaman canlı yayın 6 Şubat 2021 Cumartesi

Altay Karaman ile anlaştı

Devre arasına yaptığı transferle güçlü bir giriş yapan Altay, Yücel İldiz’le yol ayrımına gidilmesi sonrası Hikmet Karaman’la anlaşmaya vardı. TFF 1. Lig ekibi Altay’da yeni teknik direktör belli oldu. Yücel İldiz ile yollarını resmen ayıran İzmir ekibi, bu görev için Hikmet Karaman ile anlaşmaya vardı. Altay’ın önümüzdeki saatlerde Karaman’ı resmi olarak da duyurması bekleniyor.

Eskişehirspor’da yine koronavirüs vakası

Eskişehirspor’da tedavisi süren Muhammet Yahya Akbulut’un yanı sıra 4 Şubat tarihinde yapılan Covid-19 testleri sonucunda test sonucu pozitif çıkan 1 oyuncunun da takip, tedavi ve izolasyon sürecinin devam ettiği bildirildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ferit yurt 6 Şubat 2021 23:26

bekle bizi istanbul şu emre vede kaleci bozuntusu fenerden uzak dursunlar fener yanmaya başlar

0 0 Cevap Yaz
Murat 6 Şubat 2021 11:08

Bekle bizi altay yenmeye geliyoruz

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi