Eskişehirspor - Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda CANLI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda CANLI
A
a

Eskişehirspor Adanaspor maçı canlı yayın hangi kanalda maç saat kaçta nerede oynanacak?

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor - Adanaspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayında?
Spor Toto 1. Lig'in ikinci haftasında Eskişehirspor, bu akşam Adanaspor'un konuğu olacak. Sezona kötü başlayan iki ekibin mücadelesi saat 21.45'te başlayacak. 
Sezona Keçiörengücü beraberliği ile başlayan ve taraftarına büyük şok yaşatan Eskişehirspor, -6 olan puanını -5’e indirmişti. Şimşekler, ligin ikinci haftasında ise bugün Adanaspor’un konuğu olacak. Kendisi gibi lige kötü bir başlangıç yapan Adanaspor karşısında puan ya da puanlar hedefleyen Es Es, Adana’dan boş dönmek istemiyor. Adanaspor-Eskişehirspor maçı 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak ve mücadele saat 21.45’de başlayacak.
Kırmızı Şimşekler, bugün oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını oldukça sıkıntılı bir süreçte sürdürdü. Bir türlü yönetimden alacaklarını alamayan Eskişehirspor’da futbolcular bir hayli moral bozukluğu yaşamıştı. Özellikle cuma günü yapılan antrenmana Fuat Çapa oyuncularını ikna ederek çıkarmıştı. Hatta bu antrenmana Emre Güral katılmamıştı. Ancak yönetim bir kısım ödeme yaparak Adanaspor maçı öncesi olası bir krizin önüne geçti. 

Karşılaşmanın hakemi Alper Çetin

Spor Toto 1. Lig’in ikinci haftasında bugün oynanacak olan Adanaspor-Eskişehirspor karşılaşmasını Alper Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını ise Ömer Teyfik Özkoç ve Ata Yıldırım yapacak. Kocaeli bölgesi hakemi olan Çetin, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’un deplasmanda Gazişehir Gaziantep 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı yönetmişti.

Onlar da kötü başladı

Bugün Eskişehirspor’un rakibi olacak olan Adanaspor, lige kötü bir başlangıç yaptı. Adanaspor, ligin ilk haftasında Akhisarspor’un konuğu oldu. Süper Lig’den düşerek 1. Lig’de mücadele eden Akhisar karşısında etkisiz bir oyun sergileyen Adanaspor 81’inci dakikada penaltıdan yediği golle sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Adanaspor, Es Es karşısında bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Sissoko kadroda

Eskişehirspor ile yeniden sözleşme imzalayan İbrahim Sissoko bugün oynanacak olan Adanaspor karşılaşmasında forma giyebilecek. Hafta içi lisansı çıkan Fildişili futbolcu, bugün maça yedek başlaması bekleniyor. Teknik Direktör Fuat Çapa’nın Sissoko’ya ikinci yarı şans tanıması bekleniyor. Deneyimli futbolcu sezon öncesi Polonya ve Afyon kampına katılmamıştı. 

Adanaspor muhtemel kadrosu
Karacic
Serdar
Veli
İhsan
Özkan
Okan
Bagayoko
Hakan
Ronie
Ahmet
Eren

Eskişehirspor muhtemel kadrosu
Ekrem
Mevlüt
Sezgin
Cemali
M. Feyzi
M. Özcan
Kamal Issah
Talha Erdoğan
Jesse
Alperen
İ. Halil Öner

ADANASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
STAT: 5 OCAK FATİH TERİM
HAKEM: ALPER ÇETİN
SAAT: 21.45
CANLI YAYIN: BEİN SPORTS MAX





 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi