Eskişehirspor - Adanaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Adanaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor bugün TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor - Adanaspor TFF 1. Lig'in ikinci haftasında karşı karşıya geliyoır. Eskişehirspor, Adanaspor'u kendi evinde konuk edecek. Eskişehirspor bugün oynayacağı karşılaşma için oldukça sıkı bir hazırlık dönemi geçirdi. Tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Eskişehirspor sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Rakip Adanaspor ise yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmiş ve ilk haftada İstanbulspor’u devirerek sezona moralli başlamıştı.

Eskişehirspor ile Adanaspor bugün tarihlerinde 37’nci randevuya çıkacak. Bu zamana kadar oynanan karşılaşmalarda Eskişehirspor, rakibi karşısında 13 maçta galip gelmeyi başarırken Adanaspor ise 14 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. İki ekip arasında oynanan 9 karşılaşmada ise iki ekip sahadan 1 puanla ayrıldı. Eskişehirspor, Adanaspor ile oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alırken 3 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor, Adanaspor ile bu akşam (18.09.2020) saat 19:00'da karşılaşacak. Mücadeleye Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

18 Eylül Cuma günü saat 19.00'da başlayacak olan Eskişehirspor - Adanaspor maçı, TRT ekranlarından da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

TFF 1. Lig’in ikinci haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-Adanaspor karşılaşmasında Çağdaş Altay görev yapacak. Saat 19.00’da başlayacak olan zorlu mücadele hakem Çağdaş Altay’ın yardımcılıklarını ise Murat Altan, Mehmet Emin Tuğral ve Serdar Akkoçoğlu yapacak.

eskisehirspor adanaspor maci ne zaman saat kacta 18 09 2020.jpg

Adana moralli geldi

Eskişehirspor’un bugün ağırlayacağı Adanaspor, Eskişehir’e moralli geldi. Ligin ilk haftasında sahasında İstanbulspor’u ağırlayan Turuncu-Beyazlı ekip rakibini 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı. Yeni teknik direktörü Fatih Akyel önderliğinde 3 puana uzanan Adanaspor, Eskişehir deplasmanından da puan ya da puanlarla dönmenin planlarını yapıyor.

Özer galibiyet istiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer bugün oynanacak olan Adanaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kazanmaktan başka bir şeyi düşünmediklerini söyleyen Özer sahadan galibiyetle ayrılarak camianın yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. Özer, Ankaraspor mağlubiyeti sonrası camiada eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Telafi peşindeyiz

Lige Ankaraspor mağlubiyetiyle başlayan Eskişehirspor taraftarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Rakibi karşısında vasat bir performans sergileyen Es Es, kendisinden daha deneyimsiz olan Ankaraspor’a tek golle mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı. Siyah Kırmızılı ekip bugün saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleden galibiyetle ayrılarak geçtiğimiz haftayı telafi etmek istiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 18 Eylül 2020 18:41

İnşallah kazanırız ama ama ama ama.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi