Eskişehirspor - Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 28. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 6 haftadır galibiyete hasret kalan Şimşekler, bu hasretine sahasında son vermek istiyor. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek, beIN Sports şifresiz mi, Eskişehirspor maçı seyircisiz mi oynanacak sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Eskişehirspor - Adana Demirspor TFF 1. Lig'in 28. haftasında karşılaşıyor. Eskişehirspor, Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Adana Demirspor'u konuk edecek. Eskişehirspor ve Adana Demirspor bugün tarihlerindeki 38’nci karşılaşmaya çıkıyor. Daha önce oynadıkları 1’i hazırlık 36’sı resmi olmak üzere toplam 37 maçın 10’unu Eskişehirspor, 12’sini ise Adana ekibi kazanırken, 15 maç beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan toplam 88 golün 38’i Siyah Kırmızılı ekipten 50’si de Adana Demirspor’dan geldi. İlk kez 19 Eylül 1965 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaşan iki ekip maçtan Fethi Heper ve Özden Uçal’ın karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son karşılaşma ise 8 Kasım 2019 Tarihinde Adana’da oynandı ve Eskişehirspor, Adana Demirspor’u 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda 3-2 mağlup etti.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor ve Adana Demirspor bugün (16.03.2020) saat 19.00’da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç ile birlikte tarihlerindeki 38'inci karşılaşmalarına çıkıyor. 

eskisehirspor adana demirspor maci kacta 06 03 2020

Eskişehirspor Bursaspor maçı hangi kanalda?

Maç, beIN Sports Max HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

beIN Sports şifresiz mi?

Henüz beIN Sports tarafından maçların şifresiz bir şekilde yayınlanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. beIN Sports'ın konuyla ilgili kararını açıklaması bekleniyor.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bugün saat 19.00’da Eskişehir Yeni Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Eskişehirspor – Adana Demirspor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını ise Burak Cansız ve Muhammet Yumak yapacak. Bülent Birincioğlu, Eskişehirspor’un son olarak bu sezonun son haftasında deplasmanda Boluspor’la oynadığı 1-1 biten karşılaşmayı yönetmişti.

eskisehirspor adana semirspor macini kim yonetecek 16 03 2020

Eskişehirspor - Adana Demirspor maçında taraftar olmayacak

Eskişehirspor’un bugün Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmada taraftar olmayacak. Ülkemizde de görünmeye başlanılan ve dünyayı esir alan koronavirüsü nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu maçların seyircisiz oynanacağını açıklamıştı. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı sadece yöneticiler ve basın mensupları takip edebilecek.

Es Es mucize peşinde

Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor, taraftarının büyük desteğini arkasına almasına rağmen son 6 haftada yalnızca 1 puan alabildi. Geçtiğimiz Perşembe günü Osmanlıspor’un konuğu olan Kırmızı Şimşekler, 90+4’te yediği golle sahadan 1-1’lik skorla berabere ayrılmış ve kümede kalma umutlarını mucizelere bırakmıştı.

eskisehirspor adana demirspor maci seyircisiz mi 16 03 2020

Mehmet Özcan olmayacak

Eskişehirspor’da sarı kart cezalısı olan Mehmet Özcan dışında cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor. Taraftar desteğinden yoksun olarak sahaya çıkacak olan Şimşekler rakibini yenerek mücadelesini son haftalara kadar taşımayı hedefliyor. Kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Adana Demirspor'un durumu
Her yıl yaptığı transferlerle TFF 1. Ligi’ne önce şampiyonluk sonra da Play-Off hedefiyle başlayan ekiplerden biri de güneyin güçlü temsilcisi Adana Demirspor. Özellikle bu sezonun ikinci yarısından itibaren flaş isimlerle kadrosunu güçlendiren Mavi Lacivertliler, ligde inişli çıkışlı sonuçlar alarak bir türlü istikrarı yakalayamadı.

Ümit Özat ile lig maratonuna başlayan A. Demir, ligin henüz 4’ncü haftasında Uğur Tütüneker’i takımın başına getirdi. Ancak beklenen sonuçların alınamaması üzerine bu kez Cüneyt Dumlupınar ile yola devam eden ve Süper Ligi hedefleyen güneyin temsilcisi, son 3 haftada galibiyete hasret kaldı.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Essss 16 Mart 2020 15:47

Bu yönetimle mi gelecek sezona odaklanacagiz? Mustafa başkan sanayisine geri donmeli. Başkanlığı bırakmalı

0 2 Cevap Yaz
kayhan 16 Mart 2020 15:19

Bu sene düştük önümüzdeki sezona odaklanmalıyız

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi