Eskişehirspor – Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor – Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 27’nci haftasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’in 27. hafta mücadelesinde son sırada yer alan Eskişehirspor, Adana Demirspor’u sahasında konuk edecek.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor, Adana Demirspor ile bugün (20 Mart 2021 Cumartesi) saat 16:00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Spor Toto 1. Lig’in 27’inci haftasında, Eskişehirspor ve Adana Demirspor’un karşı karşıya geleceği maç, TRT Spor’da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maç ayrıca beIN Sports’ta da canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Eskişehirspor-Adana Demirspor maçını Ankara bölgesi hakemi Burak Pakkan düdük çalacak. Pakkan’ın yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Mehmet Ali Akkor yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Efe Tanrıverdi. Hakem Pakkan 6 Şubat 2021’de Eskişehir’de oynanan ve Altay’ın 5-0 kazandığı maçta düdük çalmıştı.

Eskişehirspor - Adana Demirspor maçı canlı yayın 20 Mart 2021 Cumartesi

Adana Demirspor daha üstün

Eskişehirspor ile Adana Demirspor 40’ıncı kez birbirlerine rakip olacak. Siyah-Kırmızılı takımın kurulduğu 1965 yılında 2. Lig’de ilk kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde, geride kalan 56 yılda oynanan 39 maçta Eskişehirspor 10 kez kazanırken, Adana temsilcisi 14 kez güldü. 15 müsabakada ise takımlar yenişemedi. Diğer taraftan Adana Demirspor’u Eskişehir’de 19 kez ağırlayan Eskişehirspor, bu maçlardan 7 galibiyet, 8 yenilgi alırken, 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Eskişehirspor’un düşmesi kesinleşebilir

Eskişehirspor’un bugün Adana Demirspor’a kaybetmesi durumunda küme düşmesi matematiksel olarak da kesinleşebilir. Ateş hattının hemen üstünde yer alan Balıkesirspor bugün deplasmanda Ümraniyespor’u yenerse puanını 29’a yükseltecek. Adanaspor ve Menemenspor’da haftayı birer puanla dahi kapatsa Eskişehirspor ile aralarındaki puan farkı 22’ye yükselecek. Olasılıklar bu şekilde gerçekleşirse (rakipler 29 puan veya üstü olursa) Eskişehirspor ligin bitimine 7 hafta kala 2. Lig’e düşmenin üzüntüsünü yaşayacak.

Eskişehirspor son 4 maçtır kayıplarda

Spor Toto 1. Lig’in 27’nci haftasında Eskişehirspor bugün Adana Demirspor’u ağırlayacak. Ligde kabus gibi bir sezon yaşayan Es Es, 1 yıllık galibiyet hasretini 22’nci hafta Bandırmaspor ile oynanan maçta son vermişti. Kırmızı Şimşekler bu karşılaşmadan sonra yine galibiyet yüzü göremedi.

Eskişehirspor’u farklı yenmişlerdi

Eskişehirspor ile Adana Demirspor ilk devresinde Adana’da karşılaştı. İlk devresi 0-0 biten maçın ikinci devresinde 53’üncü dakikada Mehmet Özcan’ın golüyle Es Es 1-0 öne geçti. 69’uncu dakikaya kadar iyi bir mücadele sergileyen takımın o dakikadan sonra gardı düştü. 69’da Anıl Karaer, 71’de Yunus Akgün’ün golüyle ev sahibi ekip 3 dakikada öne geçti. 87’de Yunus Akgün, 90+5’te ise Emircan’ın golleriyle Es Es 4-1 mağlup ayrıldı.

Cengiz Seçsev: Mücadele edeceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev takımında sistemini oturtmaya çalışıyor. Siyah Kırmızılı ekibin deneyimli antrenörü zorlu maç öncesi, takımına güveniyor. Çalışmaların çok iyi bir şekilde geçtiğini söyleyen Seçsev,  “Rakibimiz şampiyonluk peşinde. Bizim için zor bir maç olacak. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi