Eskişehirlileri isyan ettiren bu görüntüler artık...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlileri isyan ettiren bu görüntüler artık...
A
a

Eskişehir’deki Gündüz Alp Öğrenci Yurdu çevresinde biriken ve günlerdir kaldırılmayı bekleyen çöpler, Tepebaşı Belediyesi ekipleri tarafından toplandı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir'de bulunan Gündüz Alp Yurdu'nda yurt dışından gelen çok sayıda vatandaş 14 günlük süreler ile izole edildi. Karantina süresi tamamlanan vatandaşların evlerine gönderilmesinin ardından, görevliler tarafından içeride bulunan çöpler toplandı.


Tıbbi Atık olanlar ise özel ekipler tarafından alınarak gerekli yerlere teslim edildi. Fakat yurt önünde kalan diğer çöpler kötü bir görüntü oluşturdu. Çöpleri almak için gelen yetkililerin içlerinde tıbbi atık görmesi üzerine almadan geri döndü.

Eskişehir'de vatandaşı isyan ettiren manzara!

Sağlık İl Müdürlüğü ise mevcut çöplerin içinde tıbbi atığın bulunmadığını iddia ederken, dün akşam saatlerinde bu sorun çözüldü. Kurumlar arasında başlayan yazışma sonucu, Tepebaşı Belediyesi ekipleri tarafından toplandı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İhbardır ! 2 Mayıs 2020 18:37

Sayın gazete yetkilileri, lütfen kurtuluş mahallesi vatan caddesi girişinde bulunan( tramvay durağı bölgesi) grup plaza adlı apartmanın önüne bir bakın allah aşkına, akşam saatleri 17 ve 19:30 arasında civar apartmanların bazıları bu apartmanın önüne çöpleri yığma yapıyorlar. Hemde çöp konteyneri yaķınında olmasına rağmen, bunu hep yapıyorlar. Lütfen bunuda haberleştirelim, yerel gazetesiniz bunun hakkındada kamuoyu oluşturup belediyenin artık buna son vermesini ve bilinçsizce şehrin ortasına çöp dağı yapanların cezalandırılmasını sağlayın. Ben bireysel olarak vatandaşlık gereği belediyeye şikayet ettim ama belediye temizlik işleri pek oralı olmadı. Belki sizin bunu haberleştirmeniz daha doğru olur ve yapılan çirkinlik son bulur düşüncesindeyim. Saygılar iyi çalışmalar

1 2 Cevap Yaz
hakan 2 Mayıs 2020 18:24

hatal ıolan kütahya belediyesidir bu çöpleri toplaması lazı yoksa tepebaşı belediyesinin suçu yok

3 0 Cevap Yaz
Günay Tekinalp 2 Mayıs 2020 18:19

Eskişehir de belediyecilik yok.Sanki cadde ve sokaklar temiz mi.

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi