Eskişehirlilere tramvay müjdesi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilere tramvay müjdesi...
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesi – Sultandere Mahallesi – 75.Yıl Mahallesi Tramvay Hattı temeli atılıyor.

Sütiş Eskişehir
CHP Eskişehir milletvekili adayı Engin Çakmak geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Es Tv canlı yayınında Eskişehirliler'e müjdeyi vermişti.

Çakmak Es Tv ekranlarından, ben 1 tane hattı söyleyim diğerlerini Yılmaz Hocam açıklasın. Şehir Hastanesine tramvay getiriyoruz kendi imkanlarımızla. Kayseri'deki gibi Ulaştırma Bakanlığı'nın imkanlarıyla değil, kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Eskişehirlilerin vergileriyle Eskişehir halkına tramvay getiriyoruz. Eskişehir Şehir Hastanesi'nden Halin arkasından Selami Vardar Bulvarı, Sultandere Mahallesi, 75. Yıl mahallesine kadar gidecek. Yine daha önce söylediğimiz bir hat vardı... Opera'dan Kumlubel'e bir hat vardı. O hat daha sonra 2 Eylül Kampüsüne uzayacak. Sözleşmeleri yapıldı. Bu sene içinde bunlar biter." demişti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre 8 Haziran'da saat 11'00'de Şehir Hastanesi – Sultandere – 75.Yıl Mahallesi Tramvay Hattı için Ertaş Caddesi'nde temel atma töreni düzenlenecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HAKAN 3 Kasım 2018 14:12

7 ayda biteceği söyleniyordu . 6 ay oldu 1 ay kaldı bakalım 1 ay sonra test sürüşleri başlayacak mı? mayıs başında kazma vurulmuştu.

0 0 Cevap Yaz
Hadi bakalım 8 Haziran 2018 03:51

4yil oldu be. Yapılan bu işler insanları sadece kandırmak için. Ve ortada sadece plan var.İcraat sıfır.

2 2 Cevap Yaz
8 Haziran 2018 03:31

Şehirhastanesi hattı bitsin ondan sonra ne olacağı ortaya çıkacaktır.

0 4 Cevap Yaz
memduh 7 Haziran 2018 18:28

Yenikent'in Şehir Merkezine bağlanmas, askeri lojman sınırındran aşağıya bir varyantla sağlama ı gerekliliği, Seyitgazi Caddesinin trafiğini rahatlatma ve yaya ulaşımına açılmasına ve Diş Hastanesine ulaşımda keza sağlanacçak rahatlık zaman faktörünün önemi karşısında ertelenemez bir gerekliliktir.

0 4 Cevap Yaz
Turgut 7 Haziran 2018 18:03

Sultandere hattı için ihale ne zaman yapıldı. Mart ayı başında yapılan ihale şehir hastanesi ve kumlubel içindi.

2 2 Cevap Yaz
mert 7 Haziran 2018 16:49

7 ayda nasıl bitecek hiç inandırıcı değil. sayın çakmak bir çok kez açıklama yaptı ama tutmadı .( tramvayların teslimiyle ilgili )

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi