Eskişehirliler yeni yıldan ne bekliyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler yeni yıldan ne bekliyor?
A
a

2023’e sayılı günler kala yeni yıldan beklentilerini sorduğumuz Eskişehirli vatandaşlar, ekonominin düzelmesini ve hayat pahalılığının sona ermesini istediklerini ifade etti.

Sütiş Eskişehir
2023’e girmeye sayılı günler kaldı. Birçok insan yeni umutlarla yeni yıla girmeyi beklerken, Eskişehirli vatandaşlara, 2023’ten beklentilerini sorduk. Sağlık ve huzur dileklerinin dışında en büyük beklentilerinin ekonominin düzelmesi olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Ekonomi düzelse herkes rahata kavuşacak. Hayat pahalılığı bitsin istiyorum” diye konuştu.

Halil Şen
“Ekonomi daha iyi olabilir. Tek beklentimiz o. Ekonomi düzelse herkes rahata kavuşacak. Geçtiğimiz senelerde dışarda eğleniyorduk ama bu sene mecbur evimizdeyiz. Dışarı çıkma şansımız yok.”

Seyhan Şahbaz
“Huzur, sağlık beklentim var. Ekonomik beklentilerimiz de var. İnşallah sonumuz iyi olur. İyiye de gidiyor diye düşünüyorum. Yılbaşına evde gireceğiz.”

Reis Yıldız
“Sağlık, huzur, para kazanmak istiyorum. Yılbaşında evdeyim. Dışarısı pahalı. Böyle giderse 2023’ten beklentimiz yok, umut yok. Her şey zamlandı. Bir şey alamıyorum. Hayat pahalılığı bitsin istiyorum.”

Coşkun Düzyol
Beklentimiz sağlık, huzur, mutluluk, barış, insanların rahat bir ekonomi yaşaması. Dileğimiz bu yönde. 2023’e evde gireceğim. Gönül isterdi ki dışarıda olalım ama ekonomi el vermiyor. Bütçe kaldırmıyor.”

Muhittin Acar
“Sağlık, huzur bekliyorum. Huzur olsun yeter. 2023’e çalışarak gireceğim. Hayattan memnunuz. Sıkıntımız yok. Herkes bütçesine göre yaşayacak. Baştakiler güzel çalışırsa ekonomi güzel olur.”

İSMİNİ VERMEYEN VATANDAŞ
“Bu enflasyonla hiçbir şey bekleyemiyoruz 2023’ten. Görüyorsunuz hayat pahalılığını. Ne beklenebilir ki? 2023’e berbat gireceğim. Borçla gireceğim.” 
 
Kaynak : Meltem Karakaş
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Milyonlarca mağdur var 31 Aralık 2022 13:44

Vicdan sahibi millet vekilleri ne bürokratlara devlet yetkilisi herkeslere sesleniyoruz toplum sizden yardım bekliyor 99 gerisinde çırak sigortalısı olup daha 13 yaşında en ağır işlerde haftanın 5 günü çalış 1 günü okula gitmiş. Çırak sigortası ödenmiş ama şuanda bu primler emeklilik ten gününden sayılmadığı için milyonlarca mağdur var. Sistemi kuran devlet. Öyleyse çırak sigortalısı primleri emeklilik günlerinden sayılmalı dır. Lütfen gereğini yapınız. Umarım sesimiz duyulur. Saygılar sevgiler.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi