Eskişehirli soruyor: Parası kimden çıkacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli soruyor: Parası kimden çıkacak?
A
a

Eskişehir haberi: Büyükşehir Belediyesi İnönü ilçesindeki cadde ve sokakları 6 milyon liraya mal olan asfalt kaplama yapmıştı. İnönü Belediyesi’nin ise hizmetin üzerinden 1 yıl bile geçmeden yapılan yolları kilit taşı ile donatması “Bu kadarına pes” dedirtti. Vatandaş soruyor: “Bu paralar kimin cebinden çıkacak?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir İnönü Belediyesi, bir yıl önce asfalt dökülüp yenilenen yollara kilit taşı döşeyerek görenleri şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz yıl İnönü’deki cadde ve sokaklar ESKİ ekipleri tarafından yapılan alt yapı çalışmaları yapılmıştı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yine  Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolları asfalt çalışmalarıyla yenilenmişti. 

VATANDAŞ SORUYOR
İnönü Belediyesi’nin sorumluluk  alanında olmasına rağmen maliyeti yaklaşık 6 milyon TL olan yol hizmetlerinin yapılmasının üzerinden henüz bir yıl bile geçmeden İnönü Belediyesi asfaltlanmış yolun üzerine kilit taşı döşedi. Vatandaşlar gereksiz yere yapılan kilit taşı işlemine anlam veremediklerini belirterek, “Bu yolların parası cebimizden çıkıyor. Yok yere taş döşemek de neyin nesi?” diye sordu. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi