Eskişehirli şehidimizin son görüntüsü...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirli şehidimizin son görüntüsü...
A
a

Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ sırasında bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucunda hayatını kaybeden Eskişehirli Uzman Çavuş Recep Çetin’in son görüntüleri ortaya çıktı. 

Sütiş Eskişehir
Afrin’e bağlı Bilalköy yakınlarında bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucunda şehit olan Eskişehirli Uzman Çavuş’un son görüntüsünde 1,5 aylık kızına selam gönderdiği ortaya çıktı. Şehit Uzman Çavuş Çetin’in görüntüde ayrıca “Bize taarruzu değil, ölmeyi emrettiler” demesinden kısa bir süre sonra şehit olduğu öğrenildi. 

Eskişehirli Uzman Çavuş Recep Çetin’in son görüntüleri




Öğrencilerin mektubunu paylaşmıştı

Afrin’de şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin’in sosyal medya paylaştığı ve bir öğrenciye ait olduğu anlaşılan duygu dolu mektubuna verdiği "Her haine bir mermi sözümüz olsun miniklerimiz için" cevabı duygulandırdı. 

Afrin’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin’in 21 Şubat tarihinde bir sosyal medya sitesi üzerinden paylaşım yapmıştı. 7’nci sınıf öğrencisinin yazmış olduğu mektubu Türk bayrağı üzerine açıp yanına silah ve mermi de koyarak kendi sosyal sayfasında paylayan şehit Çetin, fotoğrafın üzerine de, “Her haine bir mermi sözümüz olsun miniklerimiz için” ifadelerini yazdı. 

recep çetin şehit asker
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi