Kucaklaştı, öpüştü, ağladı!

Soylu, salonda yaptığı konuşmasında kamuoyunda iki önemli soru yöneltti:

17 Mart 2019 09:52
A
a
Sütiş Eskişehir

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Eskişehir ziyaretinde bence tek bir önemli nokta vardı…

Samimiyet!

Bakan Soylu, Emek Mahallesi’ndeki mitinge gecikerek geldi. Yoğun yağmur altında vatandaşlar bakanın gelmesini bekledi. Buna rağmen alandan kimse ayrılmadı…

Gazi ve Şehit yakınlarına verilen yemekte de samimiyet vardı. Bakan Soylu, salona girdikten sonra kürsüye ya da protokol masasına geçmedi. Salonda bulunan yaklaşık 1500 gazi ve şehit yakınıyla tek tek görüştü. Büyüklerin elini öptü, çocuklarla yakından ilgilendi! Kucaklaştı, sarıldı öpüştü…

Gazi ve şehit yakınlarının ilgisi de içten ve samimiydi. Soylu’nun konuşmalarına dikkat edin, “hamasete” pek rastlayamazsınız.

Soylu, salonda yaptığı konuşmasında kamuoyunda iki önemli soru yöneltti:

-Elbette ki ülkeleri siyasi iktidarlar yönetir, kararlar alırlar, uygularlar, çalışırlar ama bize yapılmak istenileni görmeyecek miyiz?

-Bu salondaki insanların hepsi bir acı yaşadı. Bize bunları yaşatanların eline silahı tutuşturanları, bunları eğitenleri, bunlara destek olanları tartışmayacak mıyız? Bu teröre, bu acıları yaşatan insanlara destek verenlere, bunlarla kolkola girenlere iki kelime söylemeyelim mi?

/…

Bakan Soylu, son derece haklı!

Bir dönem Türkiye’de bunlar görülmek istenmedi…

Terörle mücadele eden askerlerimiz cezaevine konuldu…

Casus denildi, darbeci denildi!

Mahkemeler teröristlerin ayağına götürüldü. Genelkurmay başkanı sanık, terör örgütü yöneticileri sanık yapıldı…

Halk, yapılmak istenileni de görüyor, kimlerin kimlerle kol kola girdiğini de biliyor.

soylu hediye

GAZİDEN SOYLU’YA ANLAMLI ARMAĞAN

Şehit ve Gazi aileleriyle yapılan toplantının ardından Bakan Soylu’ya bir de armağan verildi. Gazi Jn.Uzm.Çvş Salih Sel, isimli vatandaş, Soylu’ya “ellerdimle çizdim” diyerek “karakalem portresini” hediye etti.

Bakan soylu, mutlu oldu duygulandı, çok başarılı olduğunu söyledi. Gazi Salih Sel’de “Bizler için yaptıklarınızdan çok memnunuz. Devletimizin her zaman yanındayız. Bu portreyi Eskişehirli Şehit aileleri ve Gaziler adına hediye ediyorum” dedi…

KATALOG

Çok çabuk unutuyoruz…

Terör örgütü her yıl bir katalog çıkarırdı. Öldürülen teröristlerin isimleri yazıldı…

2018 yılında bu katalog çıkartılmadı.

Gerekçesini Bakan Süleyman Soylu:

-O kadar biçtik ki, eğer o katalog çıkarsa ne sayfalar yetecek, ne de albümler yetecek. 2 yılda 3 bin 333 terörist etkisiz hale geldi!

Ve Soylu’dan bir önemli rakam daha:

-Dağlarda 15 bin terörist vardı. Kaç kaldı biliyor musunuz, 700…

ESKİŞEHİR BİRİNCİ!

Soylu konuşmasında hırsızlık, uyuşturucu ve mafyaya da değindi:

-2018'de 2017'ye oranla hırsızlık yüzde 35 azaldı. Ben öyle mafya, tafya bilmiyorum. 275 mafya örgütünü çökerttik. Bunun 10'u ulusal çapta. Bizim şehirlerimiz dünyanın en güvenli şehirleri olacak!

/…

Soylu’nun unuttuğu bir nokta var…

Eskişehir, Türkiye’nin en güvenli şehri seçildi…

Türkiye’yi Eskişehir gibi yapacağız, deseydi “cuk otururdu”

KİMLER KONUŞMUYOR Kİ!

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili söyledikleri cümlelerin gözden kaçırılmaması gerekir.

  • İşi gücü fitne. Fetullah Gülen'e haber gönderdi, FETÖ'ye. 'Benden istediği bir şey var mı?' diye sorduğunda 'Sizden istediğim bir şey var.' dedi. 'Yurtta sulh, cihanda sulh ama illaki yurtta sulh.' 15 Temmuz'u yapanların başında da Yurtta Sulh Konseyi vardı.

  • Dedim ki, 'Bunun yalan olduğunu söyle. Bunun yanlış olduğunu söyle.' Söyleyemez. O 'kontrollü darbe' diyordu ya. Kontrollü darbenin kontrolünde onlar vardı. Bu istihbari bilgi değil, canlı tanıkları var. Çıkıp söyleyemez. Onun yüreği kuş yüreği kadar bile değil.

  • Eline Cumhuriyet Halk Partisi gibi bir partiyi geçirdi. 50 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisinin tarihinde bu adamın yönettiği dönemler kara bir leke olarak yazacak. Anmak istemeyecekler bunun dönemlerini.

/…

Seçimi, bakanın sözlerini bir kenara bırakın. CHP’nin en alt kademelerinde bu iddialar konuşulmuyor mu? Kılıçdaroğlu’nun, bu konuda bir açıklama yapması gerekmiyor mu?

ali baş karikatür

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esnaf 18 Mart 2019 10:56

Koskoca içişleri bakanı yerel seçim desteği için Eskişehire geliyorsa ,demekki birşeyler yolunda gitmiyor.Sarı çizmeli polat alemdar volkan ın evindeki hesabı çarşıya uymamış demekki.Bunlar Odunpzarı halkını enayi,çantada keklik zannediyorlardı,iki hafta sonra alırlar boylarının ölçüsünü inşallah.....

1 1 Cevap Yaz
sen önce 17 Mart 2019 11:15

asfalt paralarının hangi kaynaktan verilecegini önce bir sor bakalım. akp nin reklamını yapmadan önce

5 63 Cevap Yaz
Veli

Bunlar değişimin ayak sesleri . volkan Doğan Allah'ın izni ile 14 gün sonra bu saatlerde başkan olacak . Sonra sizin de odediginiz asfalt parasını iade edecek.

2 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi