Eskişehir Valiliği'nden nakdi yardımlar ile ilgili açıklama: Başlatıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valiliği'nden nakdi yardımlar ile ilgili açıklama: Başlatıldı
A
a

Eskişehir Valiliği Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödemelerin ikametlerinde gerçekleştirilmeye başlandığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri...

Eskişehir Valiliği dün yaptığı açıklamada şubelerde yaşanan yoğunluğun halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle ihtiyaç sahiplerine yapılacak olan 1000 TL'lik ödemelerin artık PTT şubelerinden alınamayacağını ve yardımların ihtiyaç sahiplerinin ikametlerine getirileceğini duyurmuştu.

Valiliğin bugün yaptığı açıklamaya göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi ödemelerin ikametlerinde yapılmasına başlandı.
 
Valilik'ten yapılan açıklama şu şekilde;

"Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı" çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ödemeleri ikametlerinde gerçekleştiriliyor.

İnsan hayatı açısından son derece tehlikeli olan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı” çerçevesinde, PTT aracılığıyla Eskişehir'de hane başı dağıtılacak 1.000 TL'lik nakdi yardımlar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ikametlerinde yapılıyor.

Bu süre zarfında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın PTT Şubelerine gitmemeleri ve nakdi yardımın kendilerine ulaştırılabilmesi için evlerinde beklemeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın ödemeleri PTT evde ödeme sistemi ve görevlendirilen personeller tarafından kendilerine evde teslim edilecektir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi