Eskişehir tramvaylarında büyük ilgi gören uygulama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir tramvaylarında büyük ilgi gören uygulama
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği, Furya Derneği tarafından hayata geçirilen Hayal Vagonu Projesi kapsamında, şehrimizdeki tramvaylara 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı afişler asıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Geçtiğimiz günlerde Furya Derneği’nin Hayal Vagonu projesi kapsamında şehrimizdeki iki tramvayın içine ‘istismar ve tecavüz’ temalı afişler yerleştirilmiş, yolcuların büyük ilgi gösterdiği bu afişler ile farkındalık yaratılmıştı. Eskişehirliler dün de tramvaylara bindiğinde şaşkınlık yaşadı. Bu kez afişler 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgiliydi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait sözler, Milli Mücadele dönemi yaşananlar, dönemin kahramanları gibi içeriklerin bulunduğu afişleri okuyan yolcular büyük gurura bir kez daha ortak oldu. Yolcular uygulamayı çok beğendiklerini belirterek afişleri gördüklerinde çok mutlu olduklarını, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın unutturulmaması gerektiğini vurguladı.
Vatandaşlardan Rıza Özdemir Eskişehirli olduğu için bir kez daha gurur duyduğunu ifade ederek “Bu proje gerçekten çok ilgimi çekti. Araca biner binmez hemen telefonuma sarılarak sarıldım ve her yeri fotoğrafladım. Türkiye’nin dört bir yanını gezdim, ama böyle bir çalışmayı ilk kez kendi kentimde gördüm ve gurur duydum. Özellikle ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde bu tür çalışmaların çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” diyerek Büyükşehir Belediyesi ve Furya Derneği’ne teşekkür etti. Tramvay tutamaklarına yerleştirilen kartlarda, 30 Ağustos’un önemi, Atatürk’ün sözleri ve Milli Mücadele’ye destek veren kahramanların isimleri yer alıyor. Kartlar iki gün boyunca araçlarda yerini almaya devam edecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 31 Ağustos 2019 17:58

Aynı uygulamayı duraklarda gösterilsin

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi