Eskişehir Millet Bahçesi için şok iddia!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Millet Bahçesi için şok iddia!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un bu sözleri gündemi sarsacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir siyasetçilerinden Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Eskişehir'de yapılacağı söylenen ama henüz bir gelişme olmayan Alparslan Türkeş Millet Bahçesi ve TOKİ hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Eskişehir Millet Bahçesi yerine TOKİ ev yapacak iddiası

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nın projesi olan ve henüz bir ilerleme olmayan Alparslan Türkeş Millet Bahçesini yapmak için TOKİ’ye başvurduklarını söyledi. Kurt, “TOKİ’ye müracaat ettik Alparslan Türkeş Millet Bahçesini biz yapacağız, dedik. Bunu siz önerdiniz diye biz yapmayalım mı? TOKİ’nin cevabı yaptırmam diyor. Ya seçim öncesi söyledikleriniz de samimi değilsiniz ya da şimdi söylediklerinizde samimi değilsiniz. Ben bunu özel olarak test ettim. Acaba dedim, TOKİ ne yapacak. Orası TOKİ’nin mülkiyetinde TOKİ oraya teras evlerin devamını yapmak istiyor. Seçim öncesi eline proje tutuşturdular. Samimiyseniz gelin birlikte yapalım" şeklinde konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi