Eskişehir'in projesi örnek olmayı sürdürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in projesi örnek olmayı sürdürüyor
A
a

Eskişehir içerisinde geçtiğimiz yıllarda 5 farklı noktada gerçekleştirilen ve başarılı sonuçlar alınan beton yol uygulaması Türkiye'de farklı kurumlar tarafından örnek alınmaya devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir içerisinde geçtiğimiz yıllarda 5 farklı noktada gerçekleştirilen ve başarılı sonuçlar alınan beton yol uygulaması Türkiye'de farklı kurumlar tarafından örnek alınmaya devam ediyor. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bir çok yerel yönetim tarafından yerinde incelenen çalışmalar, son olarak Afyon'dan gelen geniş katılımlı bir ekip tarafından yerinde incelendi.
Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'nda beton yollar ile ilgili bilgi verilen heyet daha sonra Kentpark'ta Genel Sekreter Ayşe Ünlüce ve belediye bürokratları ile bir araya geldi. Kendilerini Eskişehir'de görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Ünlüce, komşu iki il olarak halkın yararına olan her konuda dayanışmaya açık olduklarını belirtti. 1. Beton Yollar Kongresi'ne katılan tek yerel yönetim olduklarını ve kongrede beton yolların olumlu ve olumsuz yönlerini anlattıklarını ifade eden Ünlüce, kongre sonrasında da bir çok kurum tarafından yolların yerinde incelendiğini belirtti.
Buluşma sonrası Hat Boyu 3, İnönü-Kandilli ve Seyitgazi-Han arasındaki beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, misafirperverlikleri dolayısıyla belediye bürokratlarına teşekkür ederek, beton yol çalışmalarını Afyon'da da hayata geçirmek istediklerini ifade ettiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi