Eskişehir'in kalbi burada atacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in kalbi burada atacak!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Altınordu'yu konuk edecek. Eskişehir'in kalbi yarın Eskişehir Stadı'nda atacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, ligde Altınordu ile çok önemli bir maça çıkacak. Es Es sahadan galibiyetle ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyor. Evinde genellikle başarılı bir performans sergileyen Şimşekler, 2 hafta önce oynanan Adana Demirspor maçında taraftarının önünde sürpriz bir mağlubiyet almıştı. Son 4 haftadır galibiyete hasret kalan Es Es yarın ki mücadeleyi kazanarak 3 puan hasretin sezon vermek istiyor. Siyah Kırmızılı taraftar tribündeki yerini alarak takımının her zaman olduğu gibi arkasında duracak.

Şimşekler taktik çalıştı

Sahasında Altınordu’yu ağırlayacak olan Eskişehirspor’da kritik maçın hazırlıkları sürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışan Şimşekler günü tek antrenmanla tamamladı. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top çalışmasıyla devam etti. Şimşekler son bölümde ise Teknik Direktör Fuat Çapa önderliğinde Altınordu maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Es Es çalışmalarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İlk maçta yenilmiştik

Spor Toto 1. Lig’in 26’ncı haftasında yarın akşam Altınordu’yu ağırlayacak olan Eskişehirspor rakibi ile oynadığı ilk karşılaşmayı kaybetmişti. 22 Ekim 2018 tarihinde İzmir’de oynanan karşılaşmada oldukça başarısız bir performans sergileyen Kırmızı Şimşekler rakibine 2-0’lık skorla mağlup olmuştu. Siyah Kırmızılı ekip yarın ise taraftarın önünde galip gelerek hem rövanşı hem de ligde biraz olsun nefes almak istiyor
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 14 Mart 2019 19:48

Allah kolaylık versin. İnşallah bu maçı kazanmakla başlayıp bir an önce düşmenin telaffuz dahi edilmesi mümkün olmayan pozisyonlara geliriz.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi