Eskişehir'in göbeğinde kadına şiddet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in göbeğinde kadına şiddet!
A
a

Eskişehir’de bir kadına uygulanan şiddet çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine son bulurken, bu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir kadına uygulanan şiddet çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine son bulurken, bu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Adatuna Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Perşembe günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir kadın ile bir erkek arasında sokak ortasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yanında bulunan kadını saçından tutarak yerde sürükleyen şahsa çevredeki binalarda yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi. Çevreden aldığı tepkiden dolayı fiziksel şiddetine son veren şahıs, kadını elinden tutarak sokaktan çıkarttı. Vatandaşların tepkisi sonucu büyümeden son bulan kadına şiddet, cep telefonu kameralarına yansıdı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şehirli 10 Temmuz 2022 18:19

Benim anlamadığım böyle acı olayları videoya çekip duruma sessiz kalıp sonrada medyaya servis eden zavallılar şu duruma vicdanen nasıl kayıt yapabiliyorlar. Bu vakti yardım ederek değerlendirmek daha faydalı değilmi.

1 2 Cevap Yaz
Çiftelerli 10 Temmuz 2022 14:57

Bağırmakla olmaz böyle insana bi araba sopa atcan

4 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi