Eskişehir'in göbeğinde dehşet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in göbeğinde dehşet!
A
a

Eskişehir'in göbeğinde yer alan Kanlıkavak Parkı'nda bir genç, 15 kişilik grup tarafından acımasızca dövüldü

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberi: Eskişehir'in göbeğinde yer alan ve bir çok Eskişehirlinin uğrak noktası haline gelen Kanlıkavak parkında perşembe akşamı yaşanan olay dehşete düşürdü. Yaklaşık 15 kişi olduğu ileri sürülen grup tarafından acımasızca dövülen genci, onların elinden parka bulunan vatandaşlar aldı.  Kanlıkavak meydanında yaşanan kavgada gencin imdadına koşan vatandaşlar, genci grubun elinden zorla alarak adeta ölümden kurtardı.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, olay dün 17.00 sularında yaşandı.


Eskişehir'in göbeğinde amansız saldırı

 

Kanlıkavak parkına gelen genç adam, nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yaklaşık 15 kişilik grubun saldırısına uğradı. Parkın ortasında gencin sırtına ve kafasına acımasızca vuran magandalar, vatandaşların özellikle de kadınların araya girmesiyle birlikte dağıldı. Olayı ayıranlar, saldırganların ellerinde bıçak ve kesici aletler de olduğunu belirterek, çok daha feci bir durumun son anda önlendiğini söylediler. Saldırının ardından yerde kalan genç adam için polis ve 112 ekipleri çağırıldı, bölgeye gelerek incelemelerde bulunan ekipler, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Gencin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
serdar 19 Haziran 2020 15:50

Bu magandaları polis bulsun yoksa daha çok kişinin canının yakar bunlar

3 3 Cevap Yaz
Es26 19 Haziran 2020 15:14

Yalan yok yerine göre bende bu kanlıkavakta içen takılan birisiyim. Ama burası derhal alkole kapatılmalı. Gerçekten bu işin sonu gelmeyecek ciddi ölümler yaşanacak bu gidişle. Yapmayalım gençler hiç bişey insan canından önde olmasın. Öleninde öldüreninde hayatı bitecek. Biri mezarda çürür,diğeride hapishanede çürür gider.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi