Eskişehir'in göbeğinde "tinerci" korkusu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in göbeğinde "tinerci" korkusu
A
a

 Eskişehir’de elindeki poşeti koklayıp duvardaki graffitiye yumruklar savuran genç, çevresindeki insanları hem güldürdü, hem de korkuttu.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi Porsuk Bulvarı Sahil Yolu Sokak’ta trajikomik bir olay yaşandı. Elindeki torbayı sık sık burnuna götüren şahıs, sokak müzisyenin çaldığı ritimler eşliğinde duvardaki graffiti resmine doğru yumruk savurdu. Adeta grafiti ile kavga eden şahıs, çevredekileri güldürürken, bir yandan da korkuttu. Vatandaşların ilgi odağı haline gelen gencin ilginç davranışlarının sebebinin poşetten kokladığı madde olduğu tahmin edildi. İlginç hareketler sergileyen genç, şans eseri kimseye zarar vermeden olay yerinden uzaklaştı. 
                      
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Maviyosun77 30 Kasım 2022 00:21

Orda 1 can eriyor.belki sahip çıkacak ana babası da yok hayatta.sanki çöp mus gibi kaldırıp atmayan suçlu partimi aranıyor yazık...

0 0 Cevap Yaz
Selim Dağ 29 Kasım 2022 12:13

Bu tinerci yarın bir gün sadece oradan geçmekte olan bir insana zarar verse suçlusu kim olacak ? Yatıp kalkıp chpli belediyelerle uğraşan içişleri bakanlığı sokaktaki bu tür tehlikeler için neden sessiz ?

2 5 Cevap Yaz
bekir yıldırım 29 Kasım 2022 12:00

Güleriz ağlanacak halimize.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi