Eskişehir için tehlike uyarısı yarın da devam ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için tehlike uyarısı yarın da devam ediyor
A
a

Meteoroloji Eskişehir hava durumu için ülkenin birçok şehrinde olduğu gibi sarı alarm yani az tehlike uyarısı yapmıştı. Eskişehir'in ilçelerinin tamamını kapsayan uyarı yarında devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahmin ettiği üzere Eskişehir’de 17 Kasım 2023 Cumartesi günü kuvvetli rüzgâr ve sağanak yağış etkili oldu. Olumsuz hava şartları hava sıcaklığını da önemli ölçüde düşürdü. Yağışlar özellikle öğle saatlerinde kentin birçok noktasında da etkisini arttırarak devam ediyor.

ESKİŞEHİR'E YARIN KARLA KARIŞIK YAĞMUR GELİYOR! 

Eskişehir'de sıcaklıklar yarın ise (19 Kasım 2023 Pazar) 6 dereceye kadar düşmesi beklenirken, havanın ise karla karışık yağmurlu olacağı belirtildi.

Ayrıca Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün yapmış olduğu uyarıda ise Eskişehir'de bugün devam eden sağanak yağmurun yarında etkili olacağı vurgulandı. 

Uyarıda, "Cumartesi öğle saatlerinden itibaren Eskişehir genelinde rüzgârların güney ve güneybatılı yönlerden fırtına ve kuvvetli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı ise gerekli önemler alınmalıdır" ifadelerine yer verildi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi