Eskişehir için koronavirüs uyarısı: Ne yazık ki...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için koronavirüs uyarısı: Ne yazık ki...
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, son dönemlerde artan Korona virüs vakaları ile ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarına da değinen Başkan Kurt, vatandaşları bilim insanlarının uyarılarına kulak vermeye davet etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 13 Ağustos Perşembe Günü yaptığı ‘Hasta sayımızdaki yükseliş süreklilik kazanmaya başladı. Ağır hasta sayımızdaysa 15 artış var’ açıklamasına dikkat çeken Başkan Kurt, Korona virüs vaka sayısında ciddi artışlar olduğunu kaydetti. Vatandaşları dikkatli olmaya çağıran Başkan Kurt, vatandaşlardan sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymasını istedi.

Sokakların, caddelerin kalabalıklığına da dikkat çeken Başkan Kurt, “Havaların ısınması, yasakların kalkması ve normal hayata dönmemiz birlikte sokaklar da kalabalıklaştı. Hemşehrilerimiz sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymayı unuttu. Düğünler nedeni ile birçok hemşehrimiz Korona virüse yakalandı. Sokaklarımız doldu taştı ama ne yazık ki tehlike geçmiş değil. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından her gün açıklanan rakamlar ise bunun kanıtı. Ben hemşehrilerimi bir kez daha sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyorum. Lütfen, kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için mümkün olduğunca evden çıkmamaya gayret edelim. Daha sağlıklı, mutlu günler bizleri bekliyor” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mürvet 17 Ağustos 2020 07:29

Büşra hanıma katılıyorum otobüslerde durum güzel alması gereken yolcu sayısı kadar ama tramvaylar çok kötü bunun için bir şey yapılmalı

0 1 Cevap Yaz
Ahmet çelik 17 Ağustos 2020 01:24

Vürüs etkisini 1haziranda yitirdi diye düşünüyorum.

2 1 Cevap Yaz
Büşra nur 16 Ağustos 2020 19:25

Evet çok şikayetçiyim bu konuda eskilehirde dışmuş olsun otobüs olsun tranvay olsun tıklım tıklım dolu ve kimse tınlmıyor kendi sağlıklarını düşünmüyorlarsa bile bizleri düşünmeleri gerekiyorlar eskişehire tekrar yasa gelmesini istiyoruz nolursunuz fahretin koca yada brlediye başkanımızın bi şekilde bişeyler yapmasını istiyorum yasak geldiğinde vaka sayısı ila ölü sayısı ne güzel düşmüştü geri yasanın gelmesini isitiyoruz ailecek 😥

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi