Eskişehir hava durumu yarından itibaren değişecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu yarından itibaren değişecek!
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Eskişehir'de 12 Kasım 2023 Pazar gününden itibaren hava durumunda büyük değişiklikler bekleniyor. İşte 12 Kasım 2023 Pazar gününden itibaren Eskişehir'in hava durumu...

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Eskişehir'de 12 Kasım 2023 Pazar gününden itibaren havanın yer yer gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışlar özellikle önümüzdeki hafta; Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de devam edecek. 

Salı ve Çarşamba günleri ise havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. 

Özellikle Eskişehir'de hava sıcaklıklarının yağışlı günlerde (Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi) 2 ila 3 derece düşeceği belirtildi. 

 Eskişehir’in İnönü, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde de parçalı ve çok bulutlu hava beklenirken, 12 Kasım 2023 Pazar sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nden yayımlanan raporda, Eskişehir'de neredeyse bir hafta boyunca etkili olacak yağışlar için vatandaşların dikkatli olması gerektiği de ifade edildi. 

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi