Eskişehir hava durumu için bugünlere dikkat

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu için bugünlere dikkat
A
a

Eskişehir hava durumu nasıl olacak? İşte bayram tatili dönüşünde sürücüleri de ilgilendiren Eskişehir hava durumu haberi. Eskişehir hava durumu için yapılan meteoroloji uyarısı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ve çevre bölgeler için meteorolojiden uyarı geldi. Bayram tatilini uzatıp bugün ve yarın dönüş yoluna çıkacaklar için yağmur uyarısı geldi.

Ekişehir hava durumu son dakika haberi

Eskişehir hava durumu için son dakika bilgisi geldi. Meteoroloji tarafından yayınlanan tahmin haritasına göre yarından itibaren adım adım tüm yurt sağanak yağışların etkisi altına girecek ve hafta ortasına kadar yağışlar sürecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Afyonkarahisar, Eskişehir, Uşak, Denizli, Sivas, Tokat, Kars, Ardahan, Van'ın kuzey ve doğusu, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Erzurum'un kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi