Eskişehir hava durumu 22.09.2017

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu 22.09.2017
A
a

Eylül ayında rekor denilecek seviyelerde görülen sıcaklıklar bugünden itibaren kentimizi terk ediyor. Eskişehir’de bugün beklenen en yüksek sıcaklık değeri 24 derece, en düşük ise 6 derece seviyelerinde olacak.

Sütiş Eskişehir
Bugün kentimizin kuzeyinde yerel olmak üzere hafif yağış olacağı tahmin ediliyor.

Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Kuvetli yağış uyarısı var! Hava sıcaklığı Kuzey ve iç kesimlerde hissedir derecede olmak üzere (6-10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İstanbul, Tekirdağ ile Balıkesir’in kuzey çevreleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri (Toroslar mevkii) ile gece Yozgat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize ile Trabzon’un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Yağışların sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize, Trabzon’un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu , gece saatlerinden sonra Yozgat çevrelerinin yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR °C, 24°C
Parçalı bulutlu

ANKARA °C, 24°C
Parçalı bulutlu

CANKIRI °C, 25°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak yağışlı

KARAMAN °C, 27°C
Az bulutlu ve açık
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi