Eskişehir hava durumu: Hafta sonu kar geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hava durumu: Hafta sonu kar geliyor!
A
a

Eskişehir hava durumu hafta sonu planlaması yapanları üzecek gibi duruyor. Yerel seçimlerin de yapılacağı 31 Mart Pazar günü kar geliyor...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu tahminleri, hafta sonu için kar yağışı gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, yerel seçimler için oy da kullanılacak olan 31 Mart 2019 pazar günü hava sıcaklığı en düşük -1 ve en yüksek 8 derece olarak gerçekleşecek, hava durumu ise karla karışık yağmurlu olarak tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bu yağış yerini kar yağışına bırakabilir.

Peki gün gün Eskişehir'de hava durumu nasıl olacak?
29 Mart 2019 Cuma günü en düşük hava sıcaklığı -2 derece olacak, en yüksek ise 9 derece. Rüzgar Kuzeyden saatte 22 km hızla esecek, gökyüzü parçalı bulutlu.

30 Mart 2019 Cumartesi gecesi sıcaklıklar daha da düşecek, -4 dereceye kadar inecek, gündüz en yüksek ise 9 dereceyi göreceğiz, gökyüzü bulutlu.

31 Mart 2019 Pazar günüyse düşen sıcaklıklar, yüksek nemle buluşacak ve karla karışık yağmur, gecenin ilerleyen saatlerinde ise kar ihtimali görülüyor.

Marmara ve Ege Bölgesinde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
Kuzeybatı kesimlerde bugün (28.03.2019 Perşembe) öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenecek rüzgarın kuzey yönlerden Marmara ve Ege’de kuvvetli zaman zaman fırtına (50-70 km/saat), Marmara'nın güneybatısı (Çanakkale, Balıkesir, Bursa'nın batısı) ve Kuzey Ege’de (İzmir'in ve Manisa'nın kuzeyi) fırtına zaman zaman kuvvetli fırtına (70-90 Km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 31.03.2019 sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Odunpazarlı 28 Mart 2019 16:37

Karla,r Sarı çizmeli Volkan Doğan'ın güvendiği dağlara yağacak.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi