Eskişehir firması SARAR kemer sıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir firması SARAR kemer sıktı
A
a

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeler karşısında vatandaşları kemer sıkmaya davet etti. Sarar, krizin birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak atlatılabileceğine vurgu yaptı. Sarar ayrıca, yerli üretime de dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
esgundem26.com'un haberine göre, Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmelerden herkesin etkilendiğini belirten Sarar, “Kemerleri sıktık. Sıkmaya da devam edeceğiz. Kemerleri sıkmadan olmaz.  Herkes hesabını, kitabını bilecek. Sanayiciysen, israf yapmayacaksın. Yerli arabaya bineceğiz. Memlekete, devlete, millete ve beşeriyete faydalı olacağız. İhracat yapacağız.  Bizim gibi sanayicilerin ihracata yönelmesi lazım. İhracatı daha fazla yapmamız lazım. Birlikte bu krizi aşmanın çarelerine bakacağız” dedi. Kağıdı kıvırıp atmayacağız Yaşanan ekonomik krizin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılabileceğine vurgu yapan Sarar, “Bugün Sarar’da 5 bin kişi çalışıyor.  Bunların yüzde 90’unu bayan. Bizim devletimize, milletimize faydalı işler yapmamız lazım. Kağıdı kıvırıp da atmayacağız.  Kağıdın yüzü yazılmışsa arka yüzünü de kullanacağız. Atmayacağız. Yazık, günah. Çöpten alıp onu değerlendireceğiz. Faizler biz yüzde 90, yüzde 100 faizleri gördük. Benim yaşım 75. Hala çalışıyorum. Bina yapıyorum, inşaat yapıyorum.  Devlet için, millet için çok çalışmamız lazım. Özverili olmamız lazım. Özverili olmazsak bu krizi atlatamayız. Bizim dolar borcumuz var, Euro borcumuz var, TL borcumuz var. O yüzden kemerleri sıkmamız lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kriz yenilir. Türkiye’de bu krizi kendimiz yarattık. Müsrifleştik” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Veli 20 Eylül 2018 13:35

Yemiş şişmiş şimdi kemermi sıkıyo önce işçisinin sigortanın ı yatırsın

0 1 Cevap Yaz
Tekin 19 Eylül 2018 21:51

Önce tasarruf devletten başlar tabana yayılır millet tek başına tasarruf yapması birşey ifade edemez zaten millet tasarruf yapiyor

1 4 Cevap Yaz
ibrahim 19 Eylül 2018 16:18

Kendi çapında espri yapmış.

3 9 Cevap Yaz
Umran 19 Eylül 2018 15:07

Allah razi olsun rabbim sayilarinizi artirsin sizin gibi insanlarin

8 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi