Eskişehir ekibine yakışmayan sonuç

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibine yakışmayan sonuç
A
a

TFF 3. Lig’de 2. devre başladı. ESOGÜ Sahası’nda, grup sonuncusu Sapanca Gençlikspor’u konuk eden Anadolu Üniversitesi, 2 kez geriye düştüğü maçın uzatma bölümünde bulduğu golle sahadan 3-3 eşitlikle ayrıldı ve 1 puanı kurtarmış oldu

Sütiş Eskişehir
Farkı 2’ye çıkarttılar
Maça etkili başlayan taraf Sapanca oldu. 7’nci dakikada kaleci Şener’in önde olduğunu gören Berkay Caymaz ceza sahası dışından şutunu çekti ve takımını 1-0 öne geçirdi. Erken gelen golün şokunu üstünden atlatamayan Anadolu, dakika 27’de kalesinde ikinci golü gördü. Kontratakta sağ kanattan gelen Sapanca’da Gülhan Üreyen ceza sahası içinde buluştuğu topu ağlarla buluşturdu ve farkı 2’ye çıkarttı 0-2. 

Önce Umut sonra Okan
Dakikalar 38’i gösterirken Anadolu aradığı golü buldu. Umut Akpınar ceza sahası içinde düşürülünce hakem penaltıyı verdi. Topun başına geçen Umut düzgün bir vuruşla skoru 2-1’e getirdi. İlk yarıyı Sapanca 2-1’lik skorla önde noktaladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Anadolu’da Umut Akpınar’ın ortasında Okan Sarı şık bir dokunuşla pozisyonu tamamladı ve Üniversite ekibi skoru eşitledi 2-2. 

Uzatmalarda gelen gol
Anadolu Üniversitesi, 60’da ise rakibine adeta hayat verdi. Savunmada hata yapan Berke Kılıç’ın hatasını telafi etmeye çalışan Muhammet Emin, rakibine ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrası penaltıya sebep verdi. Topun başına geçen Ömer Karancı takımını bir kez daha öne geçirdi 3-2. Temsilcimiz 90+6’da 1 puanı kurtardı. Kaptan Ali Fırat ceza sahası içine gönderdi. Tezcan Erdoğan şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı ve Anadolu Üniversitesi 3-3’lük skor sonuncunda grup sonuncusu olan ekipten 1 puanı kurtarmış oldu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi