Eskişehir'e uyarı: Bunun şakası yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e uyarı: Bunun şakası yok!
A
a

Eskişehirspor’da Başkanvekili Erkan Koca, ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Ahmet Deniz Canoruç’a konuşan Koca, “19-20 yaşındaki futbolcularla yaşam mücadelesi veriyoruz. Bizi yalnız bırakmayın. Buranın altı amatör küme, bunun şakası yok” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Başkanvekili Erkan Koca, ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Ahmet Deniz Canoruç’a konuşan Koca, “19-20 yaşındaki futbolcularla yaşam mücadelesi veriyoruz. Bizi yalnız bırakmayın. Buranın altı amatör küme, bunun şakası yok” dedi.
 
Hepimiz çok çalışıyoruz
ESTV’ye konuşan Koca, “Kuşadasıspor maçında iyi bir takım görüntüsü verdik. Maçtan 1-0 galip geldik. İnşallah yeni sezon tüm Eskişehirspor camiasına, Eskişehirsporlu futbolculara hayırlı olur. Allah kaza, bela ve sakatlık vermesin. Takımımız, teknik ekibimiz çok çalışıyor. Yönetimimiz çok çalışıyor” ifadelerini kullandı.
 
Bu sene ligde kalacağız
Herkesten destek beklediklerini söyleyen Koca, “Buradan Eskişehir’e bir çağrıda bulunalım. 3. Lig’deyiz. Bunun altı amatör… Gelin birlik olalım. Eskişehirspor 19-20 yaşındaki gençlerle mücadele veriyor. Başkanımız ve yönetim kurulumuz olarak biz bir mücadelenin içindeyiz. Eskişehir halkı bizi cephede yalnız bırakmasın. Eskişehirspor’u sevenler bizi yalnız bırakmasın. Gençlere güveneceğiz. Güvenmek zorundayız ve güveniyoruz da. İnşallah çok çalışarak bu sene ligde kalacağız. İnşallah sürprizler yapacağız” dedi.
 
Türkiye’nin büyük kulübünde oynuyor
Onur Arı hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili konuşan Koca, “Onur Arı’ya resmi teklif yok. Sizden de rica ediyorum artık sezon başlıyor. Futbolcularımız genç. Yeşil sahaya motive olmalarını sağlamalıyız. Eskişehirspor büyük kulüp. Onur Arı Türkiye’nin büyük kulüplerinden birinin oyuncusu. Bunu futbolcularımıza aşılamak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DikDurus 13 Ağustos 2022 02:20

Süleyman Demirel ne demiş boş tencere başkan değiştirir. :)

0 0 Cevap Yaz
ess 11 Ağustos 2022 14:45

bu arkadaş meclis üyesiydi galiba, ne iş yaptı bileniniz var mı? Eses için ne yaptı? Takım 1den 2 yerine 1den 3e düşecekti de bu arkadaş bunu mu engelledi? Asıl soru şu, siyasete girdin şahsın için miydi Eses için miydi? şahsın içinse neden Eses söylemleriyle vaatlerle girdin siyasete? Bir insanın Esesliliğinin ölçütü bu işte. x partisine üye olup Eses hakkında büyüklerine gıkını çıkaramayan tayda. Ama Eskişehir halkı bizi yalnız bıraktı demeyi biliyorlar.. siz önce mensubu olduğunuz x partiden hesap sorun, ne yaptınız?

1 21 Cevap Yaz
pompeo

hehhee .. büyügüne karsi boynu kildan incedir .. ne de olsa ikbali aabilerinin iki dudagi arasinda ... ama bize sallarken böyle bir kaygisi yoktur ..

0 2
ESES 1965 11 Ağustos 2022 12:31

Haydi kardeş başka kapıya. Bu takımı çıkar uğruna siyasete alet ettiniz. Taraftar olarak kulübün paralarını buharlaştıranları omuzlarda taşıdınız, hesap sormadınız. Yıllardır yardım edenlerede küfürler ettiniz. Diri taraftarı olarak şampiyon ES ES diye diye bu duruma getirdiniz. Kulübe yardım istiyorsanız görüştüğünüz İktidar siyasetçilerine ve cemaatlere müracaat edin. Eskişehir halkı Diri'nin ve bu yönetimin başında olduğu sürece YARDIM YOK. Parayı Eskişehir halkı verecek düdük, yetki ve kartvizit sizde olacak. Yok ögle yağma yok gizli MOR MENEKŞELERE bu halk yardım etmez.

2 22 Cevap Yaz
Mehmet 11 Ağustos 2022 11:40

Bundan kötüsü daha ne olsun ki taraftarı oyalamayin zaten dipteyiz

1 12 Cevap Yaz
Simitçi 11 Ağustos 2022 11:26

Surdan 2 oyuncu parlatsak transfer tahtası acilir

9 3 Cevap Yaz
Erkan K. den alıntıdır 22 Ekim 2018 11 Ağustos 2022 10:18

"19-20 yaşındaki futbolcular R.madrid Barcelonada ve dünyanın üst düzey takımlarında oynuyorlar karşınızdaki Altınordu yaş ortalaması bize yakın hayırdır oğlum yanınıza pas bile atamıyorsunuz. Bundan sonra mücadele edip galip gelemediğiniz sürece ne maç öncesi ne maç sonrası kendi tribünüme sizi çağırmıyorum. Üstünüzdeki formanın ağırlığını bilinde oynayın. O üstünüzdeki forma sahaya her zaman 1-0 önde çıkar. Kendinize gelin." Demek ki neymiş, bugün serzenişte bulundukları şeylerin mislini zamanında kendileri yapmış.. Şimdi de şehri suçluyorlar.

0 19 Cevap Yaz
pompeo

eee .. ne demisler .... dün dündür ... bu gün bu gündür ...

0 9
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi