Eskişehir'e ikinci Millet Bahçesi müjdesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e ikinci Millet Bahçesi müjdesi!
A
a

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'dan yeni müjde: Eskişehir’e ikinci Millet Bahçesi, merhum Alparslan Türkeş’in adıyla kazandırılacak ve Şahin Tepesi’nde yapılacak.

Sütiş Eskişehir
Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya’nın Uyan Türkiyem programına konuk oldu. Doğan, Odunpazarı için projelerini anlattığı ve önemli açıklamalarda bulunduğu Beyaz TV ekranlarında ilk defa, tüm Türkiye’ye Eskişehir’e ikinci bir Millet Bahçesi kazandıracaklarını açıkladı.  

ALPARSLAN TÜRKEŞ MİLLET BAHÇESİ
Cumhur İttifakı’nın adayı olarak çıktığı bu yolda,  merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, Eskişehir’deki yol arkadaşları ile omuz omuza yürümekten kıvanç duyduklarını söyleyen Volkan Doğan, Nabi Avcı Hocamız'ın Eskişehir'imize ilk Millet Bahçesi'ni kazandırdığını ve isminin verilmesine vesile olduğunu, yine Nabi Avcı Hocamızın himayelerinde Odunpazarı Şahin Tepesi’nde ikinci Millet Bahçesi yapılacağını ve bu Millet Bahçesi’ne de merhum Alparslan Türkeş’in isminin verileceğini söyledi.

MHP’NİN 50’İNCİ KURULUŞ YILINDA HEP BERABER
Doğan, “Merhum Alparslan Türkeş’in adının da yaşatılacağı ikinci Millet Bahçemizi de, MHP’nin 50’inci kuruluş yıldönümünde inşallah Odunpazarı’ndaki tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Şahin Tepesi’nde açacağız” dedi.  

İKİNCİ MİLLET BAHÇESİ
Eskişehir’deki eski stadyum alanında yapım çalışmaları devam eden, Valilik, Türk Dünyası Vakfı ve TOKİ’nin ortak protokolü ile Eskişehir’e kazandırılacak olan Türk Dünyası Millet Bahçesi’nin çalışmaları devam ediyor. Volkan Doğan’ın verdiği müjdeyle Eskişehir ve Odunpazarı, Türkiye’de ikinci Millet Bahçesi’ne kavuşmuş yegâne il olacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esnaf 10 Şubat 2019 10:05

Heeeeeyt! Savulun ! Sari cizmeli volkan geliyoooorrr! Beh ,beh ,beh........Ne volkanmis be......

2 10 Cevap Yaz
Allı turnam 10 Şubat 2019 01:19

Çayı beleş yapmayacakta , ne yapacağını seçim sonrası görürsün es es kardeş.. O kadar korkma seninde çok menfaatin olacak . Boş işlerle uğraşılmayacak .

11 1 Cevap Yaz
Şafak 9 Şubat 2019 22:51

Belediyenin parklarından farkı nedir? Kimse bana ama çay , kek , börek vs bedava diye argümanla bu projeyi savunmasın kardeşim. Bahçe değil düpedüz park bunlar park!! Hadi diyelim bedava yiyecek ve içecek var farkı bu olsun , bunun finansmanı ve mali yüküyle kim başa çıkabilir? Hazıra dağlar dayanmaz , ne hikmetse hergün bu projelerden bahsediyorlar. Fakat hiç mali yükü ve finansmanından tutunda arz ve talebin yaratacağı problemlerden hiç bahsedilmiyor. Zaten işsizlik ve ekonomik sıkıntılar aldı başını gidiyor , birde tüketim toplumuna böyle bir vaat ile hayal satmak büyük başarı doğrusu , gerçeklerden çok uzak basit tabirle alis harikalar diyarında... (umarım editör yayınlar)

3 5 Cevap Yaz
Mustafa kelebek 9 Şubat 2019 21:43

Mal adamakla bitmez millet bahçeden önce iş as pahalilikla cebellesiyor odunpazarı bu şahsa kalırsa vay haline bşk lık yetersiz aday

1 9 Cevap Yaz
Vatandas 9 Şubat 2019 21:16

Bi o eksikti

1 9 Cevap Yaz
Emek mahallesi 9 Şubat 2019 20:02

Zaten heryer bahçe gibi oralar sayın Burhan sakallı döneminde şelale park o bölgeye yeter emek mahallesinde büyük bir yer yok spor gezi bahçe ve. Tarzı benim görüşüm emek mahallesinde yapılmalı devlet su işlerı arazisi enkaz halde uygun bir yer teşekkür ederim şimdiden

12 4 Cevap Yaz
fatıh 9 Şubat 2019 19:11

Odunparina volkan doğan bir gunes gibi doğacak

19 4 Cevap Yaz
Eses 9 Şubat 2019 17:06

Sende çayı keki beleş yapacanmı ağam

3 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi